Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
WilSat

[all] Poorten al in gebruik bij opstarten Newcamd-server

Aanbevolen berichten

Ik ben bezig op mijn PC als Newcamd-server te gebruiken voor intern gebruik. Als ik ./carderver.i386 doe dan krijg ik de volgende melding:

 

[cardserver 18:09:04] Card 0/0 reset

[cardserver 18:09:05] Card 0/0 init Viaccess card

[cardserver 18:09:08] Card 0/0 Connection to 127.0.0.1:12000 timed out

[cardserver 18:09:08] Sat Sep 9 18:09:08 CEST 2006

[cardserver 18:09:08] Card 0/0 caid 0500

[cardserver 18:09:08] network port 12000 open: bind: Address already in use

[cardserver 18:09:08] network port 12000 open: bind: Address already in use

[cardserver 18:09:08] network port 12001 open: bind: Address already in use

[cardserver 18:09:08] network port 12002 open: bind: Address already in use

 

Wat ik ook aan de poort-nummers verander, steeds dezelfde melding.

Wat zie ik over het hoofd??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

reboot die PC eens, die heb ik ook eens gehad met een newcamd server onder Fedora. na wat testen hield om de e.o.a vage reden de poorten open met als gevolg dat het niet meer werkte.

na een reboot was dit weg. misschien toeval maar het proberen waard.

 

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Reboot is inderdaad de remedie; Newcamds server start goed op, waiting on port 8700. Maar wat ik ook probeer, de DB wil niet connecten.Dit zijn mijn config's:

 

DB:

 

AU= yes

SHOW_ALL_CA_SYSTEMS = no

OSD = enigma

OSD_WEB_LOGIN = root:dreambox

DEBUG_ECM = yes

DEBUG_EMM = yes

DEBUG_CWS = yes

DEBUG_CAM = yes

DEBUG_CAM_HEX = no

SHOW_CW = no

SHOW_PAT = no

SHOW_PMT = no

SHOW_ECM = no

SHOW_CAT = no

SHOW_EMM = no

SHOW_CWS_ECM = no

SHOW_CWS_EMM = no

EMM_REPORT_WRONG_SIG = no

OSD_WAIT_TIME = 0

DEFAULT_CW_DELAY = 0

RELOAD_CONFIG_ON_ZAP = yes

RELOAD_KEYLIST_ON_ZAP = yes

CWS = ***.***.*.** local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan *****

CWS_CONNECT_TIMEOUT = 20

CWS_INCOMING_PORT = 10000

CWS_DEBUG_PORT = 12001

ADMIN_PASSWORD = secret 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

CWS_KEEPALIVE = no

 

 

PC

 

 

ADMIN_PORT = 14002

ADMIN_PASSWORD = secret 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

# USER = login password lan or wan

USER = local local lan dreambox 12000 au

USER = local local lan ***.***.*.** 12000 au

#

DEBUG_INIT = yes

DEBUG_NET = yes

DEBUG_ECM = yes

DEBUG_EMM = yes

#

SERIAL_PORT = 0

TCP_PORT = 10000

CARD_DETECT_BIT = DCD

EMM-G = yes

EMM-S = yes

EMM-U = yes

SPECIAL_FEATURES = yes

DISABLE_PIN = yes

#

SERIAL_PORT = 1

TCP_PORT = 10001

CARD_DETECT_BIT = DCD

EMM-G = yes

EMM-S = yes

EMM-U = yes

# EMM options - block EMM-U, EMM-G or EMM-S (A)

#

 

Ik ben al een paar uur bezig, maar zie niet wat ik fout doe...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.