Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast 1bitmemory

[TF4000] Geen NL audio op BabyTV

Aanbevolen berichten

Gast

BabyTV biedt audio in 5 talen (US/UK/NL/FR/TU). Ik krijg enkel geluid voor US en UK Engels (ik gebruik de laatste firmware). Kent iemand een oplossing voor dit TF4000 probleem(*) ?

 

1bm

 

* : heb een Relook400 in actie gezien waar alle audiokanalen wel functioneren

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dit ligt er aan welke module je gebruikt die het geheel decodeert.

 

Ik had hiervoor een XCAM Premium Orion en deze kon alleen de eerste 2 taal gesproken kanalen openen, ben toen overgegaan naar een Dragon 4.01 Twin Cam en er ging een wereld open.

 

De Matrix modules hebben hier ook geen last van.

Het ligt dus niet aan je Topfield ontvanger.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Heel erg bedankt c0sm0s!

 

Je diagnose lijkt me correct, ik gebruik nml een Xcam. Uitstekende info, nu weet ik

waar ik moet zoeken.

 

1bm

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.