Ga naar inhoud


Wat is er nodig om de 5400 te kunnen gebruiken op CD Nl?


SatNick

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal, heb de hele week al gezocht op het forum maar kom er maar niet achter; een vraagje:

 

Kan de Humax 5400 gebruikt worden voor een (legale) abo op CD NL? En zo ja, wat heb ik nodig? Ik wil het familie-pakket afsluiten maar ben al ongeveer 1,5 jaar uit het wereldje. Heb mijn funkaart dus toen voor het laatst ge-update, en de Humaxen (zijn er 4 in de familie) toen ook gepatcht. Leuk om pacman op te spelen <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> Heb nog een paar magicmodules en funkaarten liggen.

 

Ik neem aan dat CDNL de Humax nog steeds niet ondersteunt, maar ik kan mij voorstellen dat het beestje met de nieuwe Tunings On Humax Seca2 geschikt gemaakt kán zijn, maar geldt dat dus ook voor een originele (dwz legale) kaart?

Bedankt alvast!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het enige wat je nodig hebt is het kaartje van cd uiteraard en een seca module. Ze worden wel eens aangeboden in het tekoop forum.

 

Wat je overigens ook kan doen is een irdeto 2 kaart aanschaffen die kan rechtstreeks in de humax en ook die heb ik wel eens in het tekoop forum zien staan dat scheeld je weer een module <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor het antwoord!

Het is dus niet mogelijk om het kaartje direct in de 5400 te stoppen? Ik zou gedacht hebben dat de Humax zover gepatcht kan worden dat ie ook seca2 aan kan tegenwoordig, dus niet. Kan de magic module (ik geloof dat daar penta ... op staat) niet zodanig gewijzigd worden dat dié dan seca2 aan kan?

Link naar reactie
Delen op andere sites

En ja magic module is ook bruikbaar voor Seca2 maar of alle update's trouw binnen komen heb ik geen idee van daar ik geen ervaring ermee heb maar dat zou je eventueel in het forum van modulles kunnen vragen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan alleen penta 1.2 vinden. Maar daar staat "titanium" bij. Betekent dat dat de funcard niet wordt ondersteund? M.a.w. is 1.2. ook goed?

 

Ik weet dat ik daar voorzichtig mee moet zijn, want een paar jaar geleden crashten 2 van de 4 modulen op 1 april omdat ik er de foute files op had gedaan. Files van "Ushtar" waren dat geloof ik...

 

Edit: Ucas 3.0 schijnt beter te zijn. Ik ga maar even verder zoeken....

Thx voor de reacties in ieder geval!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...