Ga naar inhoud


data verkrijgen van incomplete rar bestanden ??


Gast jacoboot

Aanbevolen berichten

ik heb dus een aantal rar bestanden die niet compleet zijn maar wel data opsta. nu zou ik toch graag de data die ik wel heb hebben <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />, maar dat gaat niet standaard zodra het uitpak programma een volgende deel van rar wilt hebben en deze niet goed is , laat hij de al uitgepakte data als een steen vallen.

 

hoe los ik dit op ???

Link naar reactie
Delen op andere sites


wat jacobus wil zeggen is dat ze bijv. bij USENET vaak PAR2 bestanden meegeven (denk dat dit orgineel een RAID systeem is) en met deze PAR2 bestanden en een programma zoals Quickpar kan je dan je RAR bestanden herstellen (indien je genoeg blocks enzo hebt).

 

als je zelf met WinRAR ofzo de RAR bestanden hebt gemaakt zal je deze PAR2 bestanden wel niet hebben (winrar heeft wel een repair optie, maar ik weet niet of deze goed werkt).

Link naar reactie
Delen op andere sites

het lukt maar half <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> maar beter dan niets. maar rar bewaard dus wel het bestand tot zover goed als ook een deel op een volgende schrijf sta kan hij daar niets mee <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> ook met herstel bestand kom ik niet verder. maar goed ik heb wat en dat is al meer dan ik had . een mens moet eens tevreden zijn he

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
....ook met herstel bestand kom ik niet verder. maar goed ik heb wat en dat is al meer dan ik had . een mens moet eens tevreden zijn he


Ik ben me nu niet helemaal zeker of je nu dus wel of niet over herstelbestanden beschikt (en dus naar ik aan neem uit nieuwsgroepen aan het downloaden bent).
Mocht dat wel het geval zijn, kijk dan eens hier voor de nodige tekst en uitleg over de werking van nieuwsgroepen en jouw probleem?

Binaries4All

Vu+ Uno OpenPLi & DM600PVR OpenPli, Triax 88 met 4x Inverto Black Ultra twin op 13, 19.2, 23.5 & 28.2

Link naar reactie
Delen op andere sites

je kan met winrar proberen een bestand te herstellen is een knop boven in beeld

maar ook na deze optie krijg in niet meer data uit mijn beschadigde bestand dan voorheen. het lijkt erop dat je een bestand wel kan behouden tot het punt waar het verkeerd gaat ( beschadigd) of daarna nog goede data komt kan winrar niet aan.

 

dat is wat ik zeg <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...