Ga naar inhoud


epg Arion 9300pvr werkt niet !!


Gast Richard34

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds gisteren een Arion 9300pvr met seagate 160gig hd erin.

 

De epg werkt niet,heb alleen nu en straks .

 

 

Ligt dit aan de arion of kan ik ergens de epg ophalen ?

 

Groetjes Richard <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maar kan ik nergens de epg ophalen of wordt dat automatisch meegestuurd ??

 

Ik heb wel in het menu mediahighway staan,kan ik daar iets mee ??

 

 

Groetjes Richard

 

Ps. Het is een gewone 9300 <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de ari-1067-2074 erin staan.

 

En ik weet niet waar ik de instellingen moet zoeken van mediahighway ?? <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

 

 

 

Groetjes Richard

Link naar reactie
Delen op andere sites

kan helaas niks instellen en als ik op mediahighway klik loopt de decoder vast of hij start opnieuw op.

 

Zou ik misschien een oudere firmware moeten laden ??

 

 

Groetjes Richard <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
kan helaas niks instellen en als ik op mediahighway klik loopt de decoder vast of hij start opnieuw op.

Zou ik misschien een oudere firmware moeten laden ??


Groetjes Richard <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Nee dan moet je eerst een Factory reset doen.
Er is waarschijnlijk nieuwe software ingezet zonder dit te doen.

Gigablue Quad Plus 2x DVB-S2 2x DVB-C

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt allemaal,de EPG werkt weer.

 

Alleen nog een vraagje over de Kanalenlijst,hoe kan ik die met de pc veranderen en met welk programma?

 

Groetjes Richard <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hallo allemaal,

 

We zijn nu zo'n 3 weken verder, maar bij mij doet hij nog steeds alleen de now / next.

 

Ik heb weliswaar de 9400, maar tot enkele maanden terug de 9300 en dat werkt op beiden hetzelfde.

 

De EPG staat op aan. De eerste tijd deed hij het prima, maar daar is het ineens mee gestopt (de EPG bedoel ik dus, de tuner als zodanig werkt verder prima). Als ik de EPG wil inlezen doet hij dat. In het begin deed hij dat in zo'n 15 seconden en dan had hij die dag en de volgende dag ingelezen. Nu doet hij er zo'n halve minuut over en geeft dan dus now/next.

 

Doet hij het verder bij jullie wel goed?

 

Groeten, Alfons

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Alfons,

 

Ik heb de 9400 pv2r, en de epg info wisselt nog alles,

gisteren had ik 2 dagen vooruit, nu nog alleen nog maar nu en next,

vorige week had ik hetzelfde, het lijkt bij mij dat er tijdens het weekend iets wisselt, dat is de enige tijd dat ik 2 dagen voorruit kan kijken.

 

groetjes DjKolk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo djkolk,

 

Dat had ik ook al opgemerkt. Maar sinds een week of 3 komt hij elke ochtend niet verder dan - uiteindelijk - now / next.

 

Overigens: ik heb de 9400PVR Special edition.

 

Misschien dat een 'factory reset' het weer oplost, maar dat is me toch te veel werk daarna. De rest draait goed, dus laat ik het maar zo.

 

Groeten, Alfons

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...