Ga naar inhoud


KPN komt met nieuwe amateurvideosite


Gast

Aanbevolen berichten

KPN komt in december met een nieuwe videosite. De site is de opvolger van Shoobidoo, een site die eind vorig jaar werd gelanceerd. De nieuwe site, waarvan de naam nog onbekend is, biedt internetters de mogelijkheid een eigen 'zender' te starten, waarbij de zendereigenaar verantwoordelijk is voor de programmering van video's. KPN werkt aan een koppeling met digitale televisie.

"De kracht die we als KPN bieden, is dat je met je kanaal op televisie kunt komen," meldt Lex Boost, bij KPN verantwoordelijk voor de marketing van User Generated Content in een persbericht. Hoe die koppeling met televisie er precies gaat uitzien, is volgens hem nog onduidelijk. “We kunnen door internetters gemaakte video’s gaan tonen op een speciaal non-stop kanaal, of op kanalen waar ook andere content wordt getoond.”

 

In december vorig jaar lanceerde KPN amateurvideosite Shoobidoo. Volgens Boost was het niet de bedoeling van KPN om met die site direct de nummer één videosite van Nederland te worden. “Shoobidoo was begonnen als leertraject. We wilden zien hoe mensen gebruik zouden maken van een dergelijke videosite.”

 

Wat opviel is volgens Boost dat naast 'gewone' entertainment video’s met een hoog homevideo/humor gehalte er veel video’s geplaatst worden die gericht zijn op een heel specifieke interesse of hobby.

 

Met de nieuwe amateurvideosite wil KPN zich gaan richten op beide groepen mensen, maar zeker op de groep die vanuit een hele specifieke interesse video’s plaatst. Feitelijk gaat het om video’s voor niches, groepen mensen met gedeelde interesses.

 

KPN wil de video's die worden geplaatst op de nieuwe site via allerlei kanalen verspreiden: mobiel, televisie en verschillende internetsites.

 

bron: HCC

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...