Ga naar inhoud


No CA bij descrambling opnames!?


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

ik kan een paar opnames van vorige maand niet bekijken. Er staat een S voor, dus gecodeerd. Ik coderen, maar dan komt de melding "No CA!". Is m´n module niet goed? Ik heb een Aston, die uitziet als versie 1.05 (afgelezen van de NEderlandse handleiding die ik op het forum gevonden heb, maar achterop staat versie 1.2!? Verder staat er een kleine rode, ronde sticker achterop met produktiejaar 2002. Die module heeft me bijna 100€ gekost en ik hoop niet dat die nou opeens niet goed meer is <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Overigens heb ik de laatste tijd van schokkend beeld!

 

Ik hoop dat iemand me verder kan helpen!

 

groeten!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Van de vorige maand? Dat riekt naar een verlopen sleutel. CD wijzigt rond het einde van de maand de coderingssleutel: voor die tijd zal een opname dus gedecodeerd moeten worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Rob,

 

ik zal het even vervolgen of het schokken alleen in het begin is. Is het een bekend probleem? Ik geloof dat ik het bij software versie 1.2 niet had, is echt iets van de laatste tijd!

 

Ik heb trouwens problemen bij het descranmelen van opnames. Hij doet er ongeveer een halve dag over om 5% te descrambelen!

 

Bedankt voor je hulp!

 

groeten,

Marcel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi, Ik heb ook veel last met het decoderen, heeel traag en als Ik zit te zappen loopt hij dikwijls vast ,ook bestanden in een map doen gaat niet of heel slecht .Als Ik daarna met de exit toets terug ga werkt alleen de toets van de libary niet meer, daarvoor moet Ik het toestel eerst uitschakelen. Ik werk met twee aston modules 1.07 versie 2.14, met twee kaarten ,Cd en Tvv en dat gaat vlot, verder heb Ik een dubbele LNB van mijn vroegere pace puma, zou dat dan niet voldoende zijn ? nog maar vijf dagen in bezit.

Extrend ET8000 ...<br />
nl. 1x met TV-Vlaanderen & 1x met Canaal Digital<br />
<br />
Grtjs Breebosje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...