Ga naar inhoud


blijft Nickelodeon op de satelliet volgend jaar ?


Kralingen

Aanbevolen berichten


Ik heb het antwoord al !!

 

 

The Box op satelliet

 

Vanaf 16 december 2006 krijgen CanalDigitaal-kijkers gratis een extra kanaal in het Basis-pakket. Talpa gaat vanaf die datum 24-uur per dag uitzenden op het kanaal dat nu nog met Nickelodeon wordt gedeeld. Nickelodeon krijgt een nieuw kanaal, samen met de muziekzender The Box, dat na 20:00 uur ’s avonds wordt uitgezonden. The Box was nog niet per satelliet te ontvangen.

 

Het Basis-pakket van CanalDigitaal bestaat nu uit 15 zenders. Dat worden er 16, zonder dat daaraan extra kosten zijn verbonden. Het Basis-pakket komt bovenop het aanbod van de zenders van de Nederlandse Publieke Omroep, SBS en RTL en de gratis te ontvangen internationale satellietzenders. In totaal hebben kijkers met het Basispakket toegang tot meer dan 200 digitale radio- en televisiezenders. Het Basis-pakket kost 7,95 euro per maand.

 

CanalDigitaal B.V. is de enige aanbieder van digitale satelliettelevisie en -radio in Nederland.

Via de ASTRA-satelliet kunnen klanten meer dan 400 radio en tv-stations digitaal ontvangen. Het merendeel daarvan is gratis.

 

CanalDigitaal bedient met zijn digitale televisie- en radioaanbod meer dan 650.000 huishoudens in zowel de reguliere als de recreatieve tv-markt.

Inverto IDL 7000 PVR/ CTVDIGRCU usb-stick (digitenne FTA), Multytenne twin schotel, Azbox Premium + HD, TopField digitenne KPN

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...