Ga naar inhoud


schotel op zijgevel monteren


Gast Keteltje

Aanbevolen berichten

Hallo mede-satters,

 

De laatste tijd weinig op het forum geweest, maar ik zit midden in een verhuizing. Al ruim een maand bezig met m'n vriendin om van ons nieuwe huis een "paleis" te maken. En het schiet al aardig op. Moet ook wel, want op maandag 13 november moet ik de huurwoning opleveren. Gelukkig hoeven we alleen nog maar laminaat te leggen en de radiatoren te schilderen, dus dat moet wel gaan lukken. Tuurlijk nog wel vele andere zaken, maar dat kan later ook wel

 

Wat straks voor mij het belangrijkste is, is natuurlijk het monteren van mijn schotel. Deze hangt nu perfect op m'n balkon, welke op het zuiden is gericht, dus ideaal. Het huis heeft helaas een andere ligging. Tuin op het noorden, dus een huis wat in de weg staat om e.e.a. op een tegelvoet te plaatsen. Gelukkig hebben we een hoekwoning, dus kan zat ik zelf te denken aan wat muurbeugels, daar een mast op om daar vervolgens de motor en de schotel te plaatsen. Dan de draden (2x) door het dak te voeren, de gaten af te smeren en zo naar de receivers te leiden.

 

Is dat een goed idee, of hebben jullie meer suggesties?

Dank alvast voor jullie reacties!

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zolang je vrij zicht hebt en niet in botsing komt met de aldaar geldende regels is er niets mis mee lijkt mij,als je nu een foto plaatst word het één en ander wel duidelijker.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...