Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
tijger10

Humax 5400Z wil niet opstarten

Aanbevolen berichten

Een vriend van me bracht zijn Humax 5400Z. Van het ene op het andere moment wil deze niet meer opstarten. Dat wil zeggen, geeft bij het aanzetten wel H 2.08, Ra en daarna 3 puntjes in de display, die blijven knipperen. Heb geprobeerd om er andere software in te zetten. Zo te zien ging dat wel goed, want op het pc scherm en de tv was de gehele procedure zichtbaar. Maar na de melding, druk op standby was het precies als voorheen met als resultaat weer de drie knipperende puntjes in de diplay. Iemand enig idee wat dat kan zijn?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 

Vermoedelijk zit er geen zenderlijst in.

Is al meerdere keeren behandeld.

 

Gebruik de zoek functie maar eens en zoek op "3 puntjes"

Vind je meerdere topics hier over.

 

groetjes Alv

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi Alventali,

Sorry, dat ik niet even de zoekfunctie heb gebruikt. Maar jij had helemaal gelijk, er zat dus geen kanalenlijst meer in. Heb dat inmiddels gedaan en het apparaat werkt weer als vanouds. Bedankt voor je nuttige info.

Groet

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.