Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
FeReNGi

[7025] na installatie CAMS via bluepanel zijn ze nergens terug te vinden

Aanbevolen berichten

Na het installeren van een aantal cams via het blue panel vind ik ze nergens terug ? Starten ze automatisch of waar kan ik dat vinden in de menu structuur om een cam op te starten ???

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Weer blue panel kiezen en dan met de links/rechts pijltjes de cam kiezen en daarna restart/start camd kiezen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat is nu juist het probleem ze zijn daar niet te zien met links of rechts te drukken.

 

Via blue-panel heb ik ze gedownload en geïnstalleerd maar nergens terug te vinden. Ik gebruik gemini 1.9.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Bij werkt het perfect en heb deze ook nog maar pas.

Heb er 2 geinstalleerd en kan ze beide selecteren.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

via addons -> download and install -> camd -> newcs_1.19 gedownload alsook de config. In delete addon zie ik ze effectief staan.

 

Maar in camd settings bij reloaded camd-list of camd script zie ik enkel common inferface. Wie kan me helpen ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.