Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
blake7

Astra NIEUWSFLASH Al Jazeera International en FRANCE 24 GRATIS via de ASTRA

Aanbevolen berichten

Betzdorf, 20 november 2006

 

Nieuwszenders Al Jazeera International en FRANCE 24 gratis via de

 

ASTRA-satelliet

Sinds 15 november jl. zendt het Engelstalige Al Jazeera International gratis en free-to-air uit via de ASTRA-satelliet. Vanaf 7 december zal nieuwszender FRANCE 24 met zowel Engelstalige als Franstalige nieuwsuitzendingen via ASTRA van start gaan, eveneens gratis en free-to-air.

 

De komst van Al Jazeera International en FRANCE 24 betekent een verdere uitbreiding van het aanbod van gratis te ontvangen internationale nieuwszenders, waaronder CNN, Sky News, EuroNews, BBC Wolrd en n-tv. Met de komst van 10 Nederlandse regionale omroepen sinds 10 november jl., staat de ASTRA-satelliet ook garant voor optimale en snelle regionale nieuwsvoorziening.

 

Inmiddels maken ruim 600.000 huishoudens gebruik van de ASTRA-satelliet voor de ontvangst van meer dan 200 digitale televisie- en radioprogramma's. Hiertoe behoren ook alle landelijke zenders en diverse themakanalen via provider CanalDigitaal. De snel groeiende populairiteit van digitale satellietontvangst hangt niet alleen samen met het enorme programma-aanbod, maar ook met de digitale beeld- en geluidskwaliteit van satellietontvangst, dat naadloos aansluit bij het groeiend gebruik van plasma- en LCD-televisies.

 

.

__________________

 

Bron Duckfiles.nl

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Tjonge jonge kom eens met nieuw nieuws,

Hierover is al uitgebreid geschreven.

 

 

Met Vriendelijke Groet <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,

 

 

Wil Weten

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.