Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast fons

humax 5400 firmware laden wil niet

Aanbevolen berichten

Gast

firmware laden wil niet, geprobeerd met (humax uploader,WDN40AK+)

kabel is wel goed, krijg geen verbinding met humax 5400

 

settingslijst kan ik wel up en downloaden met setedit OAKv3

 

wat zie ik over het hoofd

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi.

Humax aan de achter kant uit zetten.dan WDN4OAK opstarte

Laad de firmware in het progje

Pas de snelheid aan in dat progje..

Klik dan op download als je de balk zie dat die wil verzenden zet dan je humax achterkant aan.

Het aanpassen van de snelheid in dat progje kan misschien helpen.

zet de snelheid lager,,

 

suc6

gr..

vul rustig aan...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

probleem opgelost: andere computer geleend, hier is het mee gelukt.

 

waarschijnlijk de compoort van computer, wel vreemd dat setedit OAKv3 wel werkte

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.