Ga naar inhoud


Boxen 16 Oost


hummy62

Aanbevolen berichten


Haha, ik had hetzelfde probleem, tot voordat ik vanavond voor het eerst in m'n leven op dit forum een bijlage plaatste had ik niet eens een idee waar ik dat kon doen. Bleek (op een voor mij) onlogische plek te zitten. Anyway, antwoord op je vraag, zoals ik het nu doe:

Je voegt gewoon een bijlage toe aan je bericht, je post je bericht en daarna kom je weer in het topic terecht. Alleen staat je foto nu gewoon als bijlage en is niet zichtbaar. Je klikt op de bijlage en kopieerd de URL (bv. http://www.sat4all.com/upload//1268591-RTLMIDID320A%2816E%29.jpg ) vervolgens ga je hetzelfde bericht bewerken en klik je in het UBB Code venster op 'Afbeelding', als adres vul je de eerder gekopieerde link in en je bent klaar.

Zelf vind ik het bijzonder omslachtig werken, misschien is er een snellere manier om dit te doen. Maargoed, het is eigenlijk al mooi dat er bijlagen aan berichten gehangen kunnen worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou het lukt me niet het zal wel te laat zijn zal het morgen nog eens proberen.

Maar bedankt voor je antwoord. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Groetjes.

Hummy.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...