Ga naar inhoud


plaatsen schotten op zolder


Gast Keteltje

Aanbevolen berichten

Beste mede-satters,

 

ben nog steeds druk bezig in m'n nieuwe huisje (zo druk, moet nog steeds de schotel op de zijgevel monteren <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />), en de volgende klus staat voor komend weekend op de agenda: het maken van schotten op zolder.

We hebben op zolder 1 schuine kap, welke dus mooi afgewerkt kan worden met schotten. De vraag alleen is, hoe kan ik dat het beste doen? Heb het internet al een beetje afgezocht, maar niks hierover kunnen vinden.

Wel bij een doe-het-zelf zaak wat materiaal gehaald om te bevestigen aan de gordingen, zodat de hoek geen hoek meer is ( <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />), maar weet dan even niet hoe het verder moet.

 

Kan iemand mij hierover adviseren, want er is een hoop "troep" wat achter deze schotten mag <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />.

 

Dank alvast....

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je hebt bij de bouwmarkt complete schuifdeursystemen voor schuine wanden, met hangrail die je ook onder een hoek kunt bevestigen, geleidingsrails voor op de vloer en rollers waar je de deuren aan bevestigt. Waarschijnlijk hebben ze ook wel een dhz-folder voor je.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...