Ga naar inhoud


Waarschuwing DGS over Mutants van USA


Gast

Aanbevolen berichten

  • 4 weken later...

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Hier op mijn werk regelmatig 110 volt dvd recorder en spelers gehad

die met een simpel verloop stekkertje op 230 volt passen.

 

Geeft leuke effecten <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Primiare elco geploft, bovenkap zit onder het elcozuur, app ligt

vol met papiersnippers,

1x gehad dat er zelfs een bult in de kap van het apparaat zat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Och die arme consumenten toch. Dg-station kan er toch niets aan doen dat zij in europa een premie vragen voor hun product! Dit is dus de wereld op zijn kop zetten.

 

Simpele oplossing hiervoor: De Mutant voor dezelfde prijs op de Europese markt brengen, dan lost het probleem zich vanzelf op. Zeker nu er in de markt zo een prijsdruk is, ik zie al dat er Philips setjes op de Markt zitten met een CD kaart en schotel voor een lagere prijs dan de Mutant, dan mag men sowieso de prijzen met minstens 10% verlagen voor hun entry level product.

 

Ik ga ervan uit dat als er mensen zijn die deze box kopen wel weten wat de risico's zijn, het blijft immers grijs-import. Een linux box is voor hobbyisten en juist deze vinden het een uitdaging om zo een model in europa aan de praat te krijgen. Dit zijn ook de klanten die zij graag willen hebben, tja dan loop je dat risico.

 

Doet niets aan het feit af dat zij zelf de oorzaak zijn van het probleem, door het product kennelijk in de USA op een lager prijssegment te positioneren cq. de Dollar prijs niet te verhogen. Hier zwemt men mee op de Linux rage van dreambox en wilt ook een premium prijs krijgen, terwijl DB toch de trendsetter is en zij dit maar na-apen.

 

Daarnaast kan de software ontwikkeling voor de Mutant op een lager pitje nu men kan profiteren van de enigma images. Dus qua ontwikkelingskosten kan men zich nu volledig focussen op betere hardware dan op nieuwe drivers. Een nagemaakte DB500s kost USD 75,00 excl BTW, ik ga ervan uit dat een kostpijs de helft van dit bedrag is er moet toch dan wat prijsrek zijn nu zij niet meer zelf het driver ei hoeven uit te vinden.

 

Een mutant met CI interface en met 128 MB intern geheugen zou al volstaan om een beter entry level product te krijgen. Daar wil ik best wel een zelfde prijs voor betalen als de DB500s. Maar nu de DB600 HD ondersteuning biedt voor een prijs van denk ik uiteindelijk rond de oude prijs van de DB500, zal de mutant toch meer opties moeten gaan bieden wil men de huidige prijs rechtvaardigen. DB is de marktleider op Linux gebied en mag rustig een hogere premie hiervoor vragen, wij als gebruikers mogen blij zijn met Dream Software en hun innovaties.

 

Ik vind de aktie van DGStation niet zo toevallig, er is nu een min of meer stabiele enigma verkrijgbaar voor de utant en nu wil men gaan oogsten. Doe dat dan en laat ons dan ook meeprofiteren door jullie prijzen te verlagen, de klonen uit China zullen op de een of andere wijze anders de markt gaan overspoelen zeker als die voor de show eigen software op de box gaan zetten die door gebruikers meteen door Enigma vervangen worden. Kies voor volume en ga niet je markt beschermen terwijl je meezwemt op de software van Enigma, want dit gaat nu gebeuren.

VU+ Duo2 met  4x DVB-S2 / 2x Dual DVB-S2 Tuner. Plugin remote channel stream converter

Wavefrontier T90. 6x Google TV Android 4K clients.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...