Ga naar inhoud


[7020S] handmatig draaien probleem


Gast jasper2603

Aanbevolen berichten

Ik heb een nieuwe dreambox 7020 met sg2100 motor, nu kan ik wel astra en hotbird krijgen, die zat blijkbaar nog in het geheugen, aangezien ik hiervoor een topfield 4000 op de sg2100 had aangesloten, maar als ik handmatig wil draaien, met de afstandbediening, dan draait de schotel niet. Hoe kan dit?

 

Verder is het ook vreemd dat bij het zappen en navigeren in het menu, de box zomaar naar zender 2 wil. Ik heb er geen harddisk in en draai met gemini 3,20.

Is dit een software probleem of een hardware probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites


draai je met GotoXX (usals) ? een SG-2100 is compatible aan usals dus dan zou het een kwestie van lengte- en breedtegraad invullen zijn en draaien maar. als je d'r ook al een draaibaar lijstje in hebt zitten that is.

zal mij niets verbazen dat alleen 19,2° oost en 13° oost in je ontvanger voorkomt.

 

 

Verder is het ook vreemd dat bij het zappen en navigeren in het menu, de box zomaar naar zender 2 wil. Ik heb er geen harddisk in en draai met gemini 3,20

 

de laatste keer dat je je dreambox een reboot hebt meegegeven, was dit op NED2 ? misschien herstart enigma wel en lijkt het net of ie automatisch zapt naar NED2 (is me vanmiddag een paar keer overkomen nl. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> )

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je reactie!

Ik heb er een zenderlijst in met het compleet draaibare programma van sattaz.

 

Verder heb ik al met usals proberen te werken, hij pakt dan ook alleen maar astra en hotbird. Heb de sg2100 ook al gereset buiten. Helpt ook niet, sluit ik een extreme ontvanger aan op de motor, dan werkt het goed.

 

De navigatie door de menus en zenderlijst gaat ook vreemd, druk op naar beneden in de zenderlijst, gaat zomaar het geluid eraf, of ik krijg het bluepanel menu, of krijg zender 2 of 4 in beeld. Ik snap er niets meer van, heb al verschillende gemini s en zenderlijsten geprobeerd, maar het blijft hetzelfde. Ook brand er een groen lampje binnen in de box, in mijn eigen dreambox 7020 brand er helemaal geen lampje, terwijl die van mij slechts 3 maand ouder is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...