Jump to content


D2-MAC???


Guest

Recommended Posts

Hoi weer een vraag, ik ben pas nieuw in het sat gebeuren, en ik loop over van de vragen vandaar. Ik heb ondertussen het een en ander geleerd over irdeto en secca, maar iets is mij toch nog niet duidelijk.<P>Welke apparatuur is nodig om kanalen via d2mac te kunnen ontvangen. is dit nog interresant of wordt dit een erg dure hobby??<P>ik ben al een paar dagen aan het snuffelen, maar ik kom niet verder.<P>jopenlijk kan een van u mij verder helpen.<P>groetjes Ferry......<BR>

Link to comment
Share on other sites


Wat je daarvoor nodig hebt is een analoge ontvanger plus een D2-Mac decoder (plus natuurlijk een evt. smart-switch, kabels, connectors en een gouden kaartje om ook beeld te krijgen).<P>Dat is niet duur, tenminste, als je het tweedehands koopt. Er worden nog regelmatig analoge ontvangers aangeboden voor spotprijzen (fl 75-100); losse decoders waren op de HCC-beurs nog voor fl. 35 te krijgen. Het mooiste is om een ontvanger te nemen met een ingebouwde D2-mac decoder, zoals een Nokia 8003. <P>Of het nog interessant is? Tja, er zijn nog een aantal scandinaviers die D2-Mac uitzenden, en de kwaliteit van beeld en geluid is perfect, maar je moet het wel zien als speelgoed en niet als een groeiplatform. In één D2-Mac transponder kunnen ze 10 digitale zenders uitzenden, dus je begrijpt wel waar ze de voorkeur aan geven.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.