Ga naar inhoud


[Arnion UCCI 6410] Zoek software/firmware .


tram4

Aanbevolen berichten

Beste,na lang zoeken op het net vind ik niets van software/tools firmware enz terug voor mijn Arnion UCCI 6410,blijkbaar is alles opgedoekt.

dit toestel zou het zelfde zijn als de Xtreme en ook hetzelfde als de Hornet.

Wie kan dit bevestigen of kan me aan de nodige software helpen ,ik had een advertentie geplaatst om dit toestel aan te passen aan de aan de huidige tijd zijnde coderingen wat heb ik nodig en vooral kan dit .

Er moet toch iemand zijn die met dit toestel nog in staat is te werken met de huidige coderingen.

Van harte dank

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Er moet toch iemand zijn die met dit toestel nog in staat is te werken met de huidige coderingen

 

Wat is er aan de hand dan doet hij het niet meer??

Wat zou er dan aangepast moeten worden, een kaart in het slot en het zou toch moeten werken.

 

Eventueel als het dezelfde hardware is als de Extreme dus 13.42.65 kun je die software er in zetten maar daar schiet je toch ook niets mee op de kleur van de software is anders en de software is ook van 2003.

 

Er kan als de hardware goed is ook emu software van de Digix in maar dat is hetzelfde liedje er komt bijna nooit iets nieuws meer uit, en ja de importeur van Arnion bestaat niet meer <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hij doet het wel ,interne kaartlezer werkt met Fun .

Maar als ik in de extra slots de originele canal digtal cam module plaats met een tv-vlaanderen heb ik kanalen die niet open willen.

Als ik de Fun kaart verwijder uit de interne kaartlezer en verwissel met die van tv-vlaanderen gaan alle kanalen dan wel open vh het boeket van tv-vlaanderen,maar nu de fun kaart is verwijdert ben ik die kanalen kwijt die de fun kaart open had.

Misschien moet ik de tv-vlaanderen kaart laten zitten in de interne kaartlezer en een extra cam kopen voor mijn Fun kaart of wie heeft de oplossing.

O ja heb ondertussen hardware versie nagezien en hij geeft 13.42.6D ,zou het kunnen dat uw laatste cijfer toch het zelfde is ?

Thanx.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
O ja heb ondertussen hardware versie nagezien en hij geeft 13.42.6D ,zou het kunnen dat uw laatste cijfer toch het zelfde is ?

 

Je hebt een betere dan ik dacht dat is de PVR versie met harddisk, ik weet niet of je er gebruik van maakt maar er kan een HD in en dan kun je er mee opnemen.

 

13.42.65=STR de gewone.

13.42.6D=PVR geschikt voor opnemen op HD.

 

Welke satelieten je kunt ontvangen weet ik niet maar met een funkaart gaat bijna niets meer open op Astra en Hotbird op Astra 1 alleen nog de paar Oostenrijkse zenders als je daar naar kijkt OK anders kun je de fun er wel uithalen die heeft geen meerwaarde meer. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...