Jump to content


SCSI aansluiting


Guest

Recommended Posts

Mijn Nokia 9500 MM probeer ik via de SCSI aansluiting te besturen.<BR>Ik heb een laptop met een PCMCIA SCSI aansluiting maar kan de MediaMaster niet vinden. Kan iemand mij hiermee helpen.<BR>Kan het uberhaupt met een laptop SCSI ?? of moet ik de PC gebruiken ?<BR>Gaarne iemands help.

Link to comment
Share on other sites


Ik doe het zelf ook met een laptop (Toshiba 2550)en een Adaptec 1460B SCSI PC-card en heb geen problemen.<P>Eerst de MM9500 aanzetten en dan pas de laptop starten. Of als de laptop en de MM9500 al aanstaan naar Windows apparaatbeheer (Deze computer met rechter muisknop, dan eigenschappen), klik op schijfstations en dan op vernieuwen.<BR>Tijdens het zoeken lijkt het even of je muis vastgelopen is. Even (ca. halve minuut) wachten.<P>Als je nu op de + van schijfstations klikt zie o.a. 2x Nokia Rulez staan. Dan heeft je laptop de MM9500 gevonden.<BR>

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.