Jump to content


Autoupdate Seca


Guest

Recommended Posts

Via het starterspakket en vele uren toch gelukt om een eigen Eeprom Hex te maken en de benodigde (en niet bij het starterspakket aanwezige!) picx44.hex te proggen en weer beeld op Eurosport! Hoera. De Nowtv files vielen steeds vaker uit dus uit die luie stoel en zelf keys proggen. Viel niet mee maar het resultaat is er.<BR>Het board afgezocht over auto updates maar hierover is niet veel geschreven. Hoe kom je aan een PPUA, is dit uit een originele kaart te lezen (zoals Irdeto)? Hoe werkt dit in combinatie met de Keys 08 en 09? Hoe is dit bv uit gearchiveerde files te lezen? Wie kan mij en ons allen hier verder mee helpen? <BR>

Link to comment
Share on other sites


je kan verschillende editors downloaden van de misc sectie, zoals picbined, die automatisch het soort file gaat detecteren, en dan uitlezen.<P>Maar doe niet te veel moeite. De public PPUA/MK01 werken niet meer. <P>Maar het is een schone studie. suc6<P>groetjes.

Link to comment
Share on other sites

Hai BigAntony,<P>Dat programma zou ik graag willen gebruiken maar werkt niet meer in de downloadsectie. Kun je me hier verder mee helpen?<BR>Betekend dat we zonder de public PPUA's elke maand de nieuwe keys handmatig moeten bijwerken?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.