Ga naar inhoud


KPN past prepaid bellen aan.


Gast

Aanbevolen berichten

Dit heeft niet met unlocken te maken maar is toch belangrijk.<BR>KPN is bezig met het onaantrekkelijker maken van Prepaid ze willen meer abo's zien te krijgen. <BR>Enkele veranderingen zijn de beltegoedkaarten van 25,- en 50,- worden geleidelijk vervangen voor 20 Euro en 40 Euro. De toestellen worden niet meer gesubsidieerd (dus flink duurder) en vanaf 1 januari zal bij een opwaardering het beltegoed in plaats van de huidige 12 maanden nog maar 6 maand geldig worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het lijkt wel of KPN het 'voorbeeld' uit de VS wil volgen. Waar prepaid toestellen overigens gezien worden als laaste hoop voor wanbetalers. Maar in het land van geen cent te veel zien we dat dus anders.<P>En wat dacht je van Italie. Als je gebeld wordt op je phone wordt de levensduur van je beltegoed verlengt smile.gif" border="0 als je prepai hebt.<P>Dat KPN abonnementen moet verkopen is wel duidelijk. Dit zorgt voor een vaste geldstroom en het prepait gedoe natuurlijjk niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

was laatst in een primaf...winkel en vertelde dat zelfs via de concurrent Dutch...<BR>sms in het buitenland mogelijk via pre-paid<BR>dat kpn dit niet wilt ondersteunen is duidelijk we doen het alleen bij de abo's<P>nou de keus wordt steeds duidelijker..<BR>greetz Silvester

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...