Ga naar inhoud


Iemand enig idee?


Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb een Motorolla V3690 en het volgende probleem doet zich voor:

 

als ik hem aanzet, dan springt ie heel even aan en valt dan onmiddelijk weer uit. Wat er mee gebeurd is weet ik niet ik heb hem zo gekregen.

 

Ik heb div. unlockers gemaild, maar die wisten de oorzaak ook niet. Een nieuwe accu heb ik ook al geprobeerd hellaas zonder resultaat.

 

Herkent iemand dit probleem? Is het een hard of software probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo

 

Ik heb het zelf gedaan,daar waar de battarij contact maakt die pinnetjes even goed schoonmaken en misschien ietsjes naar buiten buigen.Pas wel op,want het materiaal is nogal dun en wil snel afbreken.

grtz hendrik b <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" /> <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hebt een z.g. breek behuizing. Die kan je dus niet open schroeven o.i.d. Als de garantieperiode verlopen is kan je eens bij een Motorola servicecenter langs lopen en vragen of hun een idee hebben.

 

Ik heb een V50 gehad. Dat was de opvolger van de 3690. Ik heb dat ding 7x ter reparatie aangeboden i.v.m. display uitval (is dus 7x een nieuw display in gezet!!!). Hierna dacht dat domme ding dat de batterij leeg was als die vol was…

 

Ik heb toen een compleet nieuwe V50 terug gekregen en meteen verkocht ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Realmo

 

Ik denk dat je telefoon hardwarematig beschadigt is.. Als ik je symtonen hoor dan zou ik denken aan waterschade, kapotte batterij, batterijcontacten zijn niet goed verbonden met het printplaat.. Check het ff door eerst het antenne te verwijderen, daarna pak je een platte kleine schroevendraaier, klikt eerst het linkerkant van beneden naar boven , dan het rechterkant en voila je kiepert het gsm open..

Maak het goed schoon met contact spray (mischien heeft het ergens oxidaties) en demp het goed af met een doek en daarna met een haardroger laten drogen (in geval van waterschade) controleer alles en zet hem weer dicht. Het kan ook zo zijn dat het dispaly conflicten geeft met het v'tje.. Het toestel doet het dan wel maar je ziet niks. je hebt namelijk 2 soorten displays voor die v3690. 1 met brede en 1 met smalle fitting.. Kijk dus ook ff gelijk of het goed aangesloten zit die display.. Als laatst zou het ook nog een software fout zijn geweest.. Laat het controleren of mischien kan je het zelf? Kijk of het versie db.13.03 is, dit is namelijk het nieuwe versie met ben, en dat het mischien verkeert is unlockt? (normaal gesproken krijg je tampert alert, maar mischien heeft iemand geprobeert te downgraden)?

 

Groetuh,

 

Jackie Aka Love4u

Link naar reactie
Delen op andere sites

LOVE4U JACKIE AKA!!

 

Ik heb hem al een paar maanden hier liggen, zelfs de kinderen hebben hem als speeltoestel gebruikt, want wegbrengen naar een servicecenter kost meer dan dat ze tegenwoordig kosten. En dan kom je mensen tegen op het board die de moeite nemen om je te helpen, in één woord KLASSE.

 

Ik had eerst gedaan wat je zei, (ik had eerder de angst om hem te openen, want het ziet er allemaal zo gevoelig uit) de hele procedure zoals je beschreef.

De eerste keer lukte het niet en was het probleem het zelfde, na veel gevloek en geknetter gooide ik hem aan de kant.

 

Maar ja, nu ik wist hoe die los moest dacht ik laat ik nog eens kijken, en toen zag ik dat ie nog erg nat was, ik had dan ook ruimschoots contactspray gebruikt. Toen maar langdurig met de fohn eroverheen,in elkaar gezet en toen deed ie wat ie al maanden niet meer gedaan: "CONTROLEER KAART". Wat een genot hij werkt weer!!!

Echt een super tip.

 

Ik wil je hierbij heel erg bedanken dat je de moeite genomen hebt. En alle anderen natuurlijk ook, n.l. Appien, 19sc001 en NLoraf.

 

Jongens KLASSE,

 

Groetjes,

 

Een super happy Realmo

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Realmo

 

Graag gedaan vriend... :-))

Heb me gister pas op dit board aangemeld en probeer zoveel mogelijk te helpen op het diversen afdeling.. Zelf weet ik niet veel over het sateliet gebeuren, maar probeer het te leren..

Als je nog andere hulp nodig hebt (maakt niet uit welke merk of model) hetzij hardwarematig of software matig, vraag het gewoon.. En aks het echt niet lukt, kan je hem altijd langsbrengen bij mij.. <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> Ennuh noem me maar gewoon Jackie..

 

groetuh,

 

Jackie Aka Love4u

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jackie,

 

Ik ben nog steeds onder de indruk dat ie weer (dankzij jou) weer werkt. Bedankt voor je aanbod , als ik je zelf hulp nodig hebt met het sat gebeuren, dan ben je hier op het goede adres.

 

Schroom niet om vragen en/of hulp te vragen, ik en vele anderen hier zullen je daarbij graag helpen.

 

Het ga je goed Jackie, heel veel sucses.

 

Realmo

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Realmo

 

Het voornaamste wat ik weten over satelieten is heel gemakkelijk voor jullie (denk ik)..

Ik heb zelf een Nokia Mediamaster DVB 9650 S en wil vragen of dit een goeie receiver is? meeste mensen raden mij een hummax 5400z (hummie) aan..Of een Nokia Mediamaster DVB 9902 S..Wat zeg jij? Hoe haal ik alles uit deze receiver? of moet ik hem omruilen?

 

Maar mn voornaamste vraag is: met welke receiver ontvang ik het beste alle hindoestaanse kanalen (zeetv, zee cinema, zee music, b4u, b4u music, b4u movies, sony entertainment) en hoe?

 

Sorry dat ik het vraag hier stel maar weet ik niet waar ik hem nu moet stellen aangezien ik maar 2 dagen pas op dit board ben...

 

Groetuh,

 

Jackie Aka Love4u

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...