Ga naar inhoud


Programma kijken en ander programma opnemen


p0ske

Aanbevolen berichten

Ik ben benieuwd of het mogelijk is om te kijken naar de ene zender, en een andere zender op te nemen met de Relook 400S.

Ik heb de 400S voorzien van een harde schijf, en ook beide tuners zijn aangesloten (Op een GSO systeem). Nu is het volgens mij alleen zo dat ik FTA zenders gewoon op kan nemen als ik een gecodeerde zender kijk, maar een gecodeerde zender kijken, en een andere tegelijkertijd opnemen lukt me niet.

 

Hoe krijg ik dit aan de praat <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kan niet aan het GSO systeem liggen, de buurman zit ook op dezelfde switch, en kijkt gewoon onafhankelijk. Misschien dat het iets te maken heeft met de configuratie van de LNB's ?? Ik heb de setup nu gewoon gekopieerd.

 

Ik heb wat zitten pielen met een nieuwe image, maar toch maar weer Fantacy 2.16a teruggezet. Opnieuw HD geformateerd etc. Nog steeds hetzelfde probleem. Zodra een opname start zie je in het scherm staan voor welke zender de kaart gebruikt wordt. Het lijkt er toch op dat die maar voor één programma tegelijk actief kan zijn.

Of moet ik hier iets voor configureren??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij ben ik weer een stukkie verder, en heb ik weer wat opgestoken.

Ik heb de verschillende configuratiebestanden eens doorgebladerd (CCcam.cfg, newcs.xml en newcamd.list)

Ik draai en CCcam, en die moet (als ik zo door de configuratie kijk) een verbinding maken met de Mgcamd. Omdat ik er vanuitging dat dit ook een gewone Emu was heb ik deze niet gestart. Na het starten ervan werkte het gewoon <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Ligt misschien allemaal erg voor de hand, maar als je er nog niets van weet is het toch even puzzelen hoe het allemaal zit.

 

Het werkt nog niet helemaal geweldig, in de opnames is de lipsync niet helemaal goed, en tijdens het opnemen van een gecodeerd kanaal, heb ik last van freezes. Iemand hier nog tips voor ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.