Ga naar inhoud


Vier ontvangers op een draaibare installatie


Pivadebo

Aanbevolen berichten

Hoe kan ik als de schotel via een motech 2100 op een satelliet gericht is met 4 ontvangers op 4 verschillende plaatsen de programma's van deze satelliet tegelijk bekijken of opnemen. Heb ik hier een quatro lnb voor nodig of gaat het via switches?

Ik werk met: Dreambox 8000, Maxplus 2100S+ of DVB/Dream DVB met TBS 6921 kaart, Prof Revolution S2 8000 en 88cm Triax schotel met een quad 0.3 Invacom LNB.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je zult een LNB moeten aanschaffen waar je 4 ontvangers op kunt aansluiten. 3 uitgangen gaan dan rechtstreeks naar ontvangers en eentje via de motor. Uiteraard is dan een ontvanger de "baas" en kun je max. een satelliet tegelijk ontvangen.

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou in het geval van 4 ontvangers geen quattro LNB nemen maar een Quad. Een Quattro heeft een multyswitch nodig en bij een quad is die ingebouwd. Je kunt de motor maar vanaf 1 ontvanger bedienen.

 

Albert_H

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.