Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

[Pioneer] error at the address :7FE00000

Recommended Posts

Guest

hallo, als ik mijn pioneer 110 nl wil patchen met de jtag dan krijg ik bij het senden de volgende foutmelding:

 

Opening LPT1

DCU reset activated

DCU Status : Run-Test/Idle

Sending file...

DCU reset deactivated

There was an error at the address :7FE00000

Closing LPT1

 

wie weet wat er fout is

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

als je de status van de deco opvraagt, geeft ie die dan wel goed weer

dit kun je ook doen door JtagOper04 "connect" te doen dan weet je meteen of de jtag goed is en is aangesloten... 3.3v is genoeg.. de deco mag in service mode staan maar enkel aan(dus niet standby) is ook genoeg om te kunnen connecten.

mvg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

-nu laad hij de nieuwe firmware wel. maar ik krijg nu bij het aanzetten van de ontvanger de volgende melding in het diplay:

 

retry upload in 9 daarna error en dan doe ie niets meer

 

wie weet wat er hand hand is???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

niets aan de hand... heb ik zelf ook al een paar keer gehad...

check even het volgende..

 

voor de 110nl moet je 15xx compatible firmware gebruiken...

kijk of al je solderingen goed zijn en je een niet al te lange kabel gebruikt en of de lpt kabel ook wel van enige kwaliteit is..

probeer het nog een keer en laat het even weten maar er is vooralsnog niets aan de hand.

mvg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy