Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

[Pioneer] Teletext werkt niet meer na Patch Pionero 4.30

Recommended Posts

Guest

Ik heb een Pioneer 200 gepatched (Pionero 4.30).

Nu na een aantal dagen werkt de teletekst helaas niet meer.

Volgens de leverancier komt dit doordat er aan 'geknoeit' is.

 

A: Komt dit inderdaad door de patch?

 

B: Is het te verhelpen wanneer ik de orginele firmware terugplaats?

 

C: Waar kan ik de orginele firmware vinden?

 

D: Andere oplossing mogelijk (V8 of V9 of zo??)

 

Graag jullie reactie,

 

Paul_858@hotmail.com <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

* Ik neem aan dat je de Dynamit versie bedoeld

* Ik heb de Dynamit 4.30 al draaien (op een 200) sinds hij uitgekomen is en bij mij is teletekst gewoon blijven werken. Weet je zeker dat er niet iets veranderd is aan je systeem, want het is natuurlijk verassend dat iets wat werkt 'zomaar' stopt.

* De link naar de originele soft heb ik niet zo lang geleden gepost.

* De H2DeeToo V8 is beschikbaar.

* De H2DeeToo V9 nog niet. Je ziet deze versie wel, maar het is niet duidelijk waar die vandaan komt.

 

Groeten

Satori

 

<small>[ 12-04-2002, 18:26: Bericht gewijzigd door: Satori ]</small>

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@paultje,

 

ik werk met V4.29 en met deze versie geen problemen, ik denk zelf dat het niets te maken heeft met de firmware, als je orginele fw zoekt kijk dan even op de site van dynamite.

Ander fw kun je proberen zorg wel dat je alles bij elkaar zoekt wat ook bij elkaar hoort, zoals eeprom en kanalenlijst.

 

succes Michel

Dynamite

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy