Ga naar inhoud


[Pioneer] Dynamit V4.32 - BCT 14xx


Gast

Aanbevolen berichten


Ik heb 4.32 geladen.

Eerste reactie:

1) Ik zie zo gauw niet hoe ik het CA-ID kan wijzigen (dus naar beta, irdeto, seca etc).

2) Mijn kanalenlijst en eeprom die bij alle vorige versies van Dynamit gewerkt hebben, zijn niet bruikbaar bij deze versie.

 

Groeten

Satori

 

<small>[ 13-04-2002, 18:35: Bericht gewijzigd door: Satori ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie dat Dynamit op zijn site zowel versie 4.31 als 4.32 heeft staan. Ik zie alleen geen verschil tussen deze twee. Er zit ook dezelfde readme bij. Hij heeft er overigens wel een eeprom en kanalenlijst bijgevoegd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, inderdaad Satori, krijg dit ook bij mij niet voor elkaar. Er staat nu weer de ondertitelings keuze in het menu waar voorheen de provider keuze stond. En wat je met het ECM menu (de nieuwe optie) kunt weet ik niet.

Heb geprobeerd V9 van H2DeeToo te laden, dit gaat verder goed, maar bij het aanzetten van de Pioneer krijg ik meteen ´ERR´ in display. Wat kan hier fout zijn gegaan ?. Maar weer V4.30 teruggezet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb wat zitten navragen en uitzoeken. De Dynamit versie 4.32 is full autoswitching. Maw. Kiest zelf het decoderingsysteem en dus heb je de mogelijkheid om te kiezen niet meer nodig. Uiteraard moet je dan de goede files hebben. Voor deze versie zijn dat de Multicam files.

Ik heb de 10-april versie in de upload gezet. Die werkt bij bij perfect. Het is echt een genoegen dat je kunt schakelen zonder je af te hoeven vragen welk decoderingsysteem je moet gebruiken.

 

Ik heb ook een nieuwe eeprom_V432_BCT14xx(voor de 1430 en compatibles) in de upload gezet. Er was een kleine aanpassing nodig. Hiermee werkt mijn oude kanalenlijst ook voor deze versie.

 

"Even proberen", zou ik zeggen.

 

Succes

Satori

 

<small>[ 14-04-2002, 23:30: Bericht gewijzigd door: Satori ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb nu de dynamite 4.32 en het werk ok

de eeprom van satorie werk zoals gewoonlijk ook perfekt. <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" /> <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" />

alleen als ik de + indruk staat er onder druk b for ecm wat houd dat in

Link naar reactie
Delen op andere sites

432 werkt bij mij ook goed.

Alleen K kanalen niet.

Nu wil ik de keys controleren, maar met welke editor kan ik de multicam file onderhouden ?? <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...