Ga naar inhoud


[Pioneer] multicamfiles!!


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi mede pioniers,

 

Ik heb een aantal emails gestuurd naar de ontwikkelaars van de multicam files en naar dynamit i.v.m. het probleem met de hikkende rtl 4&5 ed i.c.m. multicam files (1.0)

 

Dit is het laatste antwoord van KOOT

 

<knip>

j'cant help you, j make only multicam edit.

but this problem is known and will be fixed next version.

 

--

Best regards,

kOt

 

<knip>

 

Zijn engels is niet zo best, maar een ieder kan lezen wat er staat. Ze zijn er zich van bewust en doen hun best om het zospoedig mogelijk op te lossen. <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

 

Ik heb in de e-mails ook vermeld dat bv RTL kanalen belangrijk zijn voor ons nederlanders en dus ook voor het succes van dynamit en multicam ontwikkeling van groot belang is dat dit opgelost wordt. Ik heb aangeboden om in samenwerking met de pioneer mensen hierop het board, de ontwikkeling verder uit te diepen, als zij de bron vrij geven(assembler), geen reactie jammer genoeg. <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

 

Ik ga er dan ook vanuit dat er bij de volgende update een antwoordt is of de bron wordt vrij gegeven om zelf het e.e.a. te bekijken.

 

Ik hou jullie op de hoogte, kan even duren, maar goed komt het. Tot die tijd gewoon GW files voor de nl zenders of natuurlijk de org geel-zwarte kaart van onze pluzboyz(deze gebruik ik, i.v.m. vrouwelijke interventie <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> )

 

Groeten Michel

 

Sat-mickey <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

<small>[ 14-05-2002, 11:51: Bericht gewijzigd door: sat-mickey ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites


@strent,

 

Misschien kloppen de sleutels wel niet, probeer eens met de multicam edit (bv 2,7) de keys te wisselen, polsat wisselt geregeld de sleutels en stream niet dus daar kloppen de keys niet van.

 

Groeten Michel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb bij de pool verschillende multicam files gehaald maar de morpheusz en multicam 140502 weken niet op mijn fun, welke files wel op mijn pioneer 1430 met dyn432?

Alfred

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Alfred,

Ik heb de Morpheusz file, zonder problemen, werken op een 110NL en een 200NL.

Ook alle andere multicam files die ik tot nu toe geprobeerd heb, werkten goed.

Is er geen probleem met je funkaart of je programmer?

 

Groeten

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

De multicam 140502 komen mijn zeer bekend voor en werken bij mijn dus ook goed, het kan zijn dat niet alle sleutels werken, ik heb ze bij de eend vandaan. Ik zou zeggen probeer eens met de flash opnieuw te saven, dit kan in de editor van KOOT.

 

Probeer ook eens secafun file te proggen zonder de andere codes.Hiermee kun je bekijken of je fun nog functioneert

 

groeten Michel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de fun terug geflashed naar seca aston 1.05 en die werkt met interne eeprom. ALs ik de morpheusz files er vervolgens overheen zet dan werkt de kaart niet in mijn pioneer. Interne eeprom gewist helpt ook niet.

Het probleem met de pioneer en het vast blijven staan op astra is inmiddels opgelost dankzij de tip van satori, eeprom lezen, verwijderen en nogmaals verzenden en hij werkte op hotbird. Moet hem nog testen op de disteq switch. en daarna die funkaart.

Alfred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor alle duidelijkheid, de receiver blijft "please insert ...."aangeven als ik mijn fun erin stop. Met de seca files in mijn lorenzen CI werkt hij wel goed.

Alfred

Link naar reactie
Delen op andere sites

De oplossing voor de eeprom was om in Pionero de eeprom te erasen (alles staan dan op 0xff). Deze naar de deco sturen. Hierna weer de eeprom sturen die bijv bij mijn settinglijsten staat.

 

Heb je de Funkaart met andere files er op wel aan het werk? Bijv in je Lorenzen?

 

Groeten

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het programeren op de funkaart gaat met de seca files voor mijn lorenzen wel goed, zodra ik de files inlees van morpheus of de multicam files volg ik dezelfde procedure maar mijn pioneer herkent de funkaart niet. Ik gebruik funprom versie 4.47. Ik hobby verder om uit te zoeken wat er mis gaat. Ik heb al mijn jumpers op mijn progger omgezet.

Alfred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...