Ga naar inhoud


Hoe nieuwe satposities in USALS ingeven?


Gast SATONWETENDE

Aanbevolen berichten

Verleden maand een silvercrest SL65 gekocht en nu een motor erbij. De USALS werkt perfect met de reeds voorgeprogrammeerde sats, maar als ik een nieuwe sat wil ingeven krijgt die altijd de positie 0.0E en ik weet niet hoe ik dit kan veranderen? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maar in de handleiding staat daar niets over vermeld buiten een verwijzing naar de handleiding van de motor die op zijn beurt weer een verwijst naar de handleiding van de receiver. <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Silvercrest is het merk van home entertainment van onze(goedkope)Duitse vrienden van Ldl.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
Silvercr*st

waarom dat * sterretje in Silvercrest?


Ik lees dat het een merk is (daarvoor de link naar een keten met dat merk) en wil me niet schuldig maken aan de verspreiding hiervan. Misschien ben ik iets te voorzichtig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Bestaat er wel een mogelijkheid je settings uit te lezen met een PC? Misschien is de sat-positie dan ineens heel eenvoudig aan te passen en terug te plaatsen.


Ja volgens mij wel er is zelfs een setedit voor van Wolfgang, ook geloof ik dat ik een gratis editor gevonden heb hij staat bij de camping versie van de Silvercrest hier. probeer daarmee je zenders eens uit te lezen als je tenminste een nulmodemkabel hebt. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Aart44 je programma van silvercrest eens gedownload, maar ziet er toch iets te simpel uit. Je kan op het eerste gezicht enkel wat veranderen aan de lijst met tv- en radiozenders. Vind niets van nieuwe satellieten toevoegen.

 

Heeft er al iemand ervaring met Setedit. Werkt dit goed(lees: ik moet mijn receiver toch niet in de vuilnisbak gooien na Setedit)? En ik zou al mijn huidige instellingen willen behouden en enkel wat nieuwe satposities willen bijvoegen. Is dit mogelijk of gaat Setedit alles overschrijven?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.