Ga naar inhoud


Intercom / Deur telefoon probleem


Crazypat

Aanbevolen berichten

Hoi allen.

Ik heb hier een intercom set van Kocom bestaande uit een telefoontoestel met een voordeur station deze bevat 1 drukknop om het telefoontoestel die binnen hangt op te roepen. De voeding voor alles komt vanuit het telefoontoestel (115-220V) en de verbinding tussen beide is 2 draads (een derde draad om eventueel een deuropener te bedienen).

Nu het volgende probleem ik bezit nog 6 extra telefoontoestellen die ik graag in diverse ruimtes wil aansluiten en dan allen naar 1 centraal punt uit wil laten komen echter de bestaande voordeur station heeft maar 1 drukknop om 1 toestel op te kunnen roepen of andersom van telefoontoestel naar voordeur station. Nu zijn in de handel voordeurstations met 4 drukknoppen dus 2 van deze sets zouden mijn probleem oplossen maar ik woon in mexico en hier is dat niet te krijgen.

Is er een oplossing waardoor ik zelf een centraalpunt maak, waar ik 7 drukknoppen (1 apart voor elk toestel) en een speaker op monteer zodat ik elk toestel apart op kan roepen en deze mij dan weer kunnen beantwoorden?

Nogmaals de voeding voor het voordeur station komt vanuit het telefoontoestel en is naar mijn idee 12 of 24 volt wat vanuit het telefoontoestel komt en het telefoontoestel wordt gevoed d.m.v. 115V.

Ik hoop dat iemand een oplossing voor mijn probleem heeft.

 

M.v.g. Patrick

post-1400-1318259429,5269_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.