Spring naar bijdragen
Gast

[Strong 8000] geen engels geluid op strong8000

Aanbevolen berichten

Gast

Ik gebruik softwareversie 15.<BR>Bij Taquilla krijg ik geen engels geluid, alleen spaans. Ik heb van alles gerpobeerd, voorkeurtaal, taalkeuze bij de zender, andere versie 15 etc.<P>Iemand nog een of meerdere tips?<BR>Een werkende versie 15 met loader die wel engels geluid geeft bij taq. is ook welkom.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

gebruik zelf ook de strong 1.5 en het geluid werkt bij mij wel gewoon even heen en weer zappen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

het ontbreken van een van de twee geluidssporen kan ook veroorzaakt worden door een PK/MK combinatie die niet (meer) geldig is. Probeer eens andere files te branden op je kaartje, ik zou zeggen de devoy magic files, daar zijn de MK's niet ingevuld, dus loop je dat risico niet. Wel moet je dan iedere maand opnieuw branden.... shocked.gif" border="0

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

Bij de instellingen het geluid op orgineel en onder titeling uit op de zender 1 x menu en voila Engels<BR>Sat2us smile.gif" border="0

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

Soms gebeurt bij bij hetzelfde<BR>Ik verander via het menu van de ontvanger de taalkeuze van "engels"naar "orginele taal",<BR>of andersom.<BR>Hierna werkt alles weer een hele tijd goed

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Omdat onze eend niet altijd te bereiken is heb ik een tijdelijke HP aangemaakt. Hier staat V15 + V20 op plus de pauze upgrade ppvda3ned3.bin Ik heb er ook een gebruiksaanwijzing bijgezet. Na installatie heb je geen problemen meer met pauze's.<P><A HREF="http://members.nbci.com/hadus/" TARGET=_blank>Strong 8000</A><P> laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

Hey Morgothzz,<P>Als jou nou goed begrijp, kan ik met jouw versie v20 weer gewoon TAQ en K+ krijgen ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

toch heb ik ook geen Engels met de ppvned over die v20

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb zelf hier ook nog een Nokia 9302 staan, die ik 2 weken geleden heb upgedate naar versie 2.0 + laugh.gif" border="0 en als ik geen engels geluid heb op b.v. de K kanalen doe ik ff de ontvanger uit en weer aan en meestal heb je dan wel engels geluid!<P>Ook schijnt het uit te maken op welk kanaal je je ontvanger aanzet (dus als je ontvanger op een Franse zender "opstart" pakt hij automatisch Frans geluid. Iemand al bekent met dit fenomeen? confused.gif" border="0

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

Ik heb gisteravond ook V20 en de patch op mijn box gezet en constateerde ook dat ik geen Engelse taal kreeg (in eerste instantie). Twee keer op de menu-knop drukken en alles kwam weer goed. laugh.gif" border="0

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast

Klopt, via de Menu de voorkeurtaal instellen op Engels, terug naar het kanaal en 2 x op menuknop drukken.<BR>Satzoeker.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

  • Onlangs hier   0 leden

    Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid