Jump to content


Na aanpassen eeprom hoe een pic te maken?


Guest henisa

Recommended Posts

Hallo,<P>Ik heb zelf een eeprom aangepast door een aantal providers toe te voegen. Nu gebruik ik de kaart maar zie de nieuwe kanalen van de nieuwe providers niet. Ik neem aan dat er ook een andere pic gemaakt moet worden. Wie kan mij info leveren voor het maken van een pic.

Link to comment
Share on other sites


Ik maak gebruik van een Philips STB 5816 receiver. Seca formaat. Maak gebruik van een goldcard. Verder een een gold programmer. Ik maak gebruik van gold 1.40 en als editor gebruik ik secanixeditor.<P>ik hoop dat dit voldoende info is.

Link to comment
Share on other sites

henisa,<P>Volgens mij ondersteunen de meeste pic files tot 15 providers (in ieder geval die van secanix). <P>Heb je bij de nieuwe providers wel het "unlocked" vinkje aangezet in secanixeditor? Als deze uit staat gaan ze niet werken.

Link to comment
Share on other sites

Duzzz heeft gelijk. Je hoeft dus ook geen nieuwe file voor je pic te maken.<BR>Hou wel de files voor eeprom en pic bij elkaar.<BR>Gebruik ook een recente versie secanix (vanaf 044 geloof ik) anders staat het unlock vinkje er niet.

Link to comment
Share on other sites

Om te helpen is wel infomatie nodig.<BR>Met welke codering ben je bezig (irdeto/seca)<BR>Welk programma gebruik je om te edditten, welke versie.<BR>Welke kaart gebruik je?

Link to comment
Share on other sites

Allen bedankt voor de tip. unlocked zat inderdaad bij de divers providers uit. Ik ga ze aanzetten en zal hem proberen. Ik laat wel weten of het gelukt is.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.