Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
chatuliem

Abcom te koop in NL????

Aanbevolen berichten

Ik ben geinteresseerd in Ipbox van Abcom, maar het is haast onmogelijk een NL leverancier te vinden. Is het zo dat de Abcom hier nauwelijks te koop is omdat die makrt beschermd wordt? Ik heb wel een goed adres in Du gevonden, maar ik blijf het een vreemde situatie vinden.

 

Om te zeggen dat een DGstation hetzelfde is vind ik tekort door de bocht, omdat de Ipbox 350 Prime verwisselbare tuners heeft en dat vind ik handig. Bovendien is de Ipbox 200 neergezet in een lagere prijsklasse, dus ik vind dat er duidelijke verschillen zijn.

 

Graag reactie over de volgende vragen: Waarom is Ipbox haast niet te verkrijgen in NL

De vergelijking tussen Ipboxen en Dgstations gaat niet helemaal op omdat de tuners toch werkelijk verschillend zijn.

Nu nog de verlijking met de Dreambox: Ik wilde eerst een Dreambox 7020Si kopen, kostte me € 369. Voor ongeveer hetzelfde geld kan ik een Ipbox 200s + Ipbox 350 prime kopen. Alleen dan moet ik het in Duitsland bestellen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.