Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast tik

canal digitaal ontvangst problemen

Aanbevolen berichten

Gast tik

Vanaf dinsdag/woensdag jl. geen beeld meer op NL1-2-3 en SBS6/Net5/Veronica, evenals geen geluid meer op de NL-radiozenders. De RTL-(tv)zenders werken prima. Ook enkele buren op ca. 20 km. hebben hetzelfde probleem. Canal Digitaal komt met nietszeggend antwoord om de schotel opnieuw uit te richten. Maar dat is onzin: de buren hebben hetzelfde probleem. We gebruiken met z'n drieen verschillende ontvangers zowel CI alsook "originele" Canal Dig.-ontvangers. Er werkt niets meer op bovengenoemde zenders. Hoe kan dat? Heeft iemand antwoord, daar wij met een paar NL'ers in Turkije (tijdelijk) wonen en de info vanuit NL niet bepaald gemakkelijk binnenkomt. EGP werkt ook niet meer....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik vind het eigenlijk verbazingwekkend dat je de Nederlandse zenders in Turkije tot nu toe hebt kunnen ontvangen.

Volgens de officiële footprints kan dat namelijk niet.

Echter volgens berichten elders op het forum zijn er Nederlandse zenders van astra 1G naar astra 1L met een ander footprint geplaatst.(Die wel in de buurt van Turkije komt)

Dit houd in dat er in Nederland niets versteld hoeft te worden,maar aan de rand van footprints er grote verschillen kunnen optreden.

Het zou zomaar kunnen dat met opnieuw uitrichten de zenders weer tevoorschijn komen.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast tik

astra 1 - ontvangst is (en was) hier uitstekend. Wel schotel van 1.20 mtr. Geen blokkades door bergen en zo, want die vind je hier aan de zuidkust veel en hoog (tot voorbij 2000 mtr.). In Alanya zijn de ontvangstmogelijkheden super. Hier in Anamur (3 uur oostelijker door de bergen, plm. 120 km., is aan de kust prima ontvangst mogelijk, maar op het randje. De (gelukkig) enkele buitenlanders die hier bivakkeren hebben allemaal Astra- en Hotbird-ontvangst. Alleen is nu Astra aan het klooien met de NL-zenders. Niet RTL die komt snoeihard binnen. Wat er aan de hand is, ik weet het niet. Even Forum-berichten bekijken. Bedankt voor je reactie. Nico

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.