Ga naar inhoud


omruilaktie CD irdeto2 kaart naar seca2 met thomson TS4H


xamuh8100

Aanbevolen berichten

CD is momenteel bezig met een omruilaktie vanaf entertainment pakket. De aktie loopt tot 1 august. 2008.

Dit betreft irdeto2 kijkers met entertainment pakket of hoger ,die de irdeto2 kaart kunnen omruilen tegen een seca2 kaart met een Thomson TS4H tegen betaling van "slechts" 69 euro.

(+verzendkosten 9,95 euro).

Dit omdat men op irdeto2 nogalwat zenders mist t.o.v. seca2 (met het entertainment pakket of hoger).

 

Bron : aanbiedingsbrief CD "Haal alles uit uw entertainment-pakket!"

 

Interessante aanbieding of niet ??

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ Xamuh8100

 

Misschien aan te raden als je wilt kunnen kijken naar (Bebe TV, Jim Jam, Boomerang, NASN, Motors TV, Sailing Channel, Hustler TV en XXX.

 

Want deze heb ik niet met een Entertainment pakket in IRdeto2.

 

Dinsdag gaat Private Spice er ook uit crazy, IRdeto2 kijkers moet dan maar blij zijn dat ze nog naar Dorcel TV kunnen kijken.

 

cool Timm1983

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Hurbo

 

Van harte welkom op Sat4all!

 

Ik denk dat het aantal coderingen niets te maken heeft met de bitrate (beeldkwaliteit).

 

Wel is het zo dat hoe meer zenders er op 1 frequentie uitzenden hoe lager de bitrate

 

cool Timm1983

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Transponder

Eén van de belangrijkste onderdelen op de satellieten zijn de transponders, welke bestaan uit een ontvanger, een converter, en een zender. De transponder pikt een signaal van een bepaalde frequentie (14 GHz) op, en zendt dit terug in een kleinere frequentie (12 GHz). De converter zorgt ervoor dat het het signaal op de juiste uitzendfrequentie terecht komt. Een hedendaagse satelliet beschikt gemiddeld over 20 tot 50 transponders. Via één transponder kunnen ongeveer 8 digitale televisiekanalen in goede kwaliteit worden doorgegeven. Hoe meer kanalen op één transponder, des te lager de bitrate wordt. Daarnaast kunnen er ook nog een aantal radiokanalen worden doorgegeven op dezelfde transponder. Sinds oktober 1995 zijn de satellieten van SES Astra digitaal gaan uitzenden. Daarvoor kon er analoog maar één kanaal op een transponder. Anno 2007 zenden nog enkele Duitse kanalen analoog uit. Een bekend nadeel aan de digitale uitzendingen is dat snelle bewegingen soms wat streperig overkomen, dit is ook afhankelijk van de bitrate en het televisietoestel waarop de uitzending wordt bekeken. Het uitrichten van de schotel komt ook iets nauwkeuriger, omdat een zwak digitaal signaal wegvalt of gaat blokken en hikken, terwijl er bij analoog ruis ontstond bij verkeerd uitrichten. Een voordeel is dat ineens tien keer zoveel kanalen op één satelliet te plaatsen zijn. Bovendien kunnen aan het digitale signaal allerlei extra gegevens worden toegevoegd, zoals een elektronische programmagids (EPG) en mogelijkheden om meerdere audiosporen of ondertiteling toe te voegen waardoor een programma in meerdere landen bruikbaar is.

 

 

Wikipedia

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...