Ga naar inhoud


Nieuweling zoekt hulp !!!!


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi,<BR>Ik ben een leek op dit gebied en hoop dus dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een Nokia MM 9600 en een originele Irdeto smartcard. Ik heb zojuist een Phoenix Programmer aangeschaft die ik serieel aan de pc kan hangen. Wat voor software heb ik nodig om de kaart te programmeren? Waar kan ik de nieuwste codes vandaan halen? Ik wil gewoon graag "leuke" dingen met dat spul kunnen doen, maar moet even op weg geholpen worden.<BR>alvast BEDANKT!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat jij moet hebben is cardwizard of zoiets.<BR>Dan moet je bij provider 00 de chids<BR>fffe<BR>fff3<BR>fff5<BR>toevoegen als dat is gebeurd kan je ongeveer een dagje alle nederlandse zenders bekijken die in irdeto uitzenden..<BR>Wel oppassen.. Je kan met deze soort experimenten je kaart heel gemakkelijk verneuken..<BR>Probeer eerst hier nog wat rond te zoeken voor achtergrondinfo..<BR>Bye AlFaDuDe wink.gif" border="0

Quo signo nata es?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.