Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Tuneboy

Overschakelen naar een HD zender

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb een philips DSR7121 ( tv vlaanderen goedgekeurde HDTV ontvanger ) die bij zo een complete schotelset zit van tv vlaanderen. Heb dit nu al een week of 4 en werkt zeer goed. Maar sinds kort heb ik een probleem dat wanneer ik overschakel van een 19.2° zender naar een HD zender op de 23° oost dat ik voor 4 seconden ( kan meer zijn ook ) beeld heb en dan valt mijn signaal weg. Het rare is dan wanneer ik terug een zender op de 19.2° kies ( VTM of iets dergelijk ) krijg ik ook geen signaal meer. Ik moet dan het stopcontact uittrekken en terug insteken en dan heb ik opnieuw beeld, soms blijft het beeld dan maar het kan evengoed zijn dat het probleem opbieuw begint. Iemand een idee waaraan dit zou kunnen liggen ?

Alvast bedankt

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Tuneboy
Hallo,
Maar sinds kort heb ik een probleem dat wanneer ik overschakel van een 19.2° zender naar een HD zender op de 23° oost dat ik voor 4 seconden ( kan meer zijn ook ) beeld heb en dan valt mijn signaal weg. Het rare is dan wanneer ik terug een zender op de 19.2° kies ( VTM of iets dergelijk ) krijg ik ook geen signaal meer. Ik moet dan het stopcontact uittrekken en terug insteken en dan heb ik opnieuw beeld, soms blijft het beeld dan maar het kan evengoed zijn dat het probleem opbieuw begint. Iemand een idee waaraan dit zou kunnen liggen ?
Alvast bedankt


Opvallend!

Ik heb sinds kort exact hetzelfde probleem op mijn Philips DSR2211

Zie: http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/1537419#Post1537419

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb ondertussen mijn ontvanger bij de dealer binnengedaan maar het kan 2 weken duren tot ik van iets weet zei hij. Dus zal ik jullie op de hoogte houden indien ik iets verneem.

Greetz

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mijn ervaring is dat 2 van de 3, binnen 2week stuk is.

Ik ben eerst ook maar gestopt met deze ontvanger.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe eerst een fabrieksreset en laat dan handmatig nieuwe software zoeken.

 

Had 5 ontvangers met de zelfde klacht en 3 deden het na deze handelingen weer.

 

laad even weten of het gelukit is.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb ik gedaan volledige reset en dan nieuwe software ingeladen. Toen ik naar de service lijn van tv vlaanderen heb gebeld zeiden ze me dat ik waarschijnlijk nog een van de eerste series had en dat er daar nog problemen me waren. Hij wist mij ook te vertellen dat er een probleem zou zijn met de HDMI uitgang van deze ontvanger, ook de eerste serie maar daar had ik voorlopig geen last van. Ik moest hem gewoon terug sturen en ze gingen hem vervangen indien er idd iets hardwarematig fout me was.

Mvg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Update : Ondertussen een splinternieuwe ontvanger gekregen met de mededeling dat er inderdaad defecten waren aan mijn vorige ontvanger. Dus voor degene die hetzelfde probleem hebben en die nog garantie heeft binnenbrengen die handel.

 

Greetz

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.