Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Poetsdoekje

Firefox versus Explorer browser probleem?

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Gisteren ontdekte ik dat als ik een specifieke website aanklikte, er na 2 seconden een grijze waas op het scherm kwam, ook kun je dan niet verder doorklikken verder de website in. En alleen bij deze specifieke website. Ik gebruik altijd Firefox. (Vista) Andere websites kan ik normaal ontvangen

 

Toen kwam ik op het idee om eens W.explorer te gebruiken, en daar was het probleem er niet.

 

Ra ra hoe kan dat?

 

Zie de beide voorbeelden

post-3611-1318259888,6213_thumb.png

post-3611-1318259888,7349_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo Poetsdoekje,

In de Firefox hier (3.0.1) werkt die site gewoon. Kan lekker doorklikken.

Zou er plug-in missen?

(Geen idee welke...)

Groeten,

René.

 

post-5024-1318259888,8316_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

dit waren natuurlijk foto's, krijg zelfs niet geladen in firefox, mat safari een prima beeld

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb het ook even gechecked met FF (versie 3.0.1) maar hier ook geen probleem met een/die vreemde waas.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Origineel bericht van: jacobus
ook hier geen probleem met firefox 3.01


Ja, ik begrijp wel dat er niemand een probleem heeft met firefox.

Ik vraag me af waarom ik nu juist WEL dat probleem heb...


en wederom de groeten van poetsdoekje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het is anders wel degelijk zinvol om te weten dat je de enige bent met dat probleem.

Dat betekend dat het niet aan firefox ligt, maar aan iets anders, bv een add-on.

 

Misschien helpt een herinstallatie

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Origineel bericht van: hjj
misschien vista/xp


wat bedoel je daarmee?

Ik heb vista, al een tijdje, en voor de vakantie werkte het wel goed

Citaat:
Misschien helpt een herinstallatie


Voor 1 website een herinstallatie, lijkt me niet goed.. 99.99999 % werkt wel goed


grtzzz van poetsdoekje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast hjj

Misschien doet dit probleem zich alleen voor op vista, en niet xp. En misschien is er pas iets veranderd aan die site waardoor het probleem nu pas opspeelt.

 

Origineel bericht van: ReneBee
Hallo Poetsdoekje,

In de Firefox hier (3.0.1) werkt die site gewoon. Kan lekker doorklikken.

Zou er plug-in missen?

(Geen idee welke...)

Groeten,

René.

 

 

René heeft dit probleem niet, op het screenshot is te zien dat hij XP heeft.

 

Origineel bericht van: diaxx
heb het zelfde met firefox, met ff een grijze waas met ie niet!

 

diaxx heeft het probleem wel, je bent dus niet de enige. Misschien heeft hij dus Vista, en ligt het daar aan.

 

Op Mac OSX doet die site het trouwens prima in zowel firefox als safari...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
Dat betekend dat het niet aan firefox ligt, maar aan iets anders, bv een add-on.

 

Alle add-ons uitgeschakeld, ook geen oplossing

 

grtzzzz....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Kun je de source code van de pagina bekijken?

Misschien zie daar iets staan wat op een fout kan wijzen.

René.

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.