Ga naar inhoud


pace500 zenders


rob1981

Aanbevolen berichten


Ik heb dezelfde vraag...<BR>Sorry rob, ik zag je antwoord op een vorig mailtje (vraag van een leek), en dacht misschien dat jij al wist wat er allemaal mogelijk was met de pace 500. Ik zag laatst dat er een irdeto cam is en een irdeto euro cam, wellicht hebben we een andere cam nodig om ook te kunnen genieten van t*le*iu???

Link naar reactie
Delen op andere sites

De pace kan vrij weinig de technische details weet ik niet maar hier en bij andere boarden staan e.e.a helemaal uitgelegd.<BR>Alleen bij de pace g6 met de laatste soft zijn wat meer kanalen te ontvangen.<BR>Laatste soft staat op <A HREF="http://www.***geen-reclame***.nl/support/softwareupdates/g6.zip" TARGET=_blank>http://www.***geen-reclame***.nl/support/softwareupdates/g6.zip</A><P>o ja en een irdeto euro cam is een CI module je hebt een all-cam nodig. Dus moet je je cam tot een all-cam ombouwen.<P><BR>suc6,<P><BR>bob tongue.gif" border="0<p>[ 19-04-2001: Message edited by: bobje ]

Link naar reactie
Delen op andere sites

THX 4 the info Bob, ik heb de g6 geprobeerd te installeren maar dat vondt ie niet goed, verkeerde software voor deze ontvanger, toen de g4 geprobeerd...en waarempel, na een half uur zweten of het nog goed zou komen gaf ie weer beeld....na 6x een e-12 foutmelding (dus Rob, als je dit ook gaat doen, weet je wat je te wachten staat). Ik ben er in ieder geval op vooruit gegaan, ik heb nu programma info en nederlandse tekst, dit had ik voorheen niet. Ik ga snel verder met experimenter.<BR>Nogmaals bedankt voor de info Bob .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...