Jump to content


aston 1.05 of 1.04?


Guest

Recommended Posts

Kent de Aston 1.05 een beperking in gebruik ten opzichte van de Aston 1.04 of is het een verbeterde upgrade? Ik wil a.s. week in ieder geval zo'n CI kopen omdat mijn Humax 5400 in aantocht is. Wellicht een gemakkelijk te beantwoorden vraag, vandaar ook in het beginnersforum geplaatst!<BR>Bij voorbaat dank voor een reactie.<BR>(p.s. waar vind ik de zgn. "allcam-patchfile voor de 5400?)

Link to comment
Share on other sites


Heb zelf een 1.05 en kan je vertellen dat alle kanalen welke op de gewone boxen zwart zijn met de 1.05 cam blijven " Lopen".<BR>Dus ik denk de 1.05

Link to comment
Share on other sites

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by roelofs:<BR><STRONG>Kent de Aston 1.05 een beperking in gebruik ten opzichte van de Aston 1.04 of is het een verbeterde upgrade? </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Dat is volgens mij niemand duidelijk<BR> shocked.gif" border="0 <BR>Er zijn mensen die beweren dat er totaal geen verschil zit tussen 1.04 en 1.05.<BR>Het verschil zou ook in de hardware kunnen zitten. Als er ook maar 1 weerstandje is veranderd heb je te maken met een 'nieuw' type. smile.gif" border="0 <P>Het mag duidelijk zijn dat de 1.0 en de 1.03 wel verschillen met de hogere versies.

Link to comment
Share on other sites

Hardware matig zit er geen verschil tussen de Aston v1.04 en de v1.05 het enigste verschil is de firmware.<P>Alle mogelijkheden zijn zover bekend het zelfde.<P>Greetings,<P><B>Redcat</B>

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.