Jump to content


nu begrijp ik er niks meer van


Guest

Recommended Posts

ik heb een progger gekocht een phoenix en er werd verteld dat hij seca en ideto kan kraken.<BR> na de reacties van een aantal begin ik daar in te twijvelen kan mij iemand nou eens duidelijkmaken wat de mogelijkheden zijn van een phoenix. dit is nou typis een beginnersvraag ik wil die phoenix aan de praat krijgen ik heb een goldkaart die het wel heeft gedaan, maar is weggepulst (weet het goede woord niet) ik heb een besturings programma {secanixeditor} of heeft iemand een andere {betere versie}. ik heb de programmer aangesloten lampje brand en nu ?<BR> iedereen die reageert bedankt . laugh.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites


met een phoenix programmer kan je (indien je de juiste software hebt) alle iso 78** kaarten beschrijven.waaronder i*d*t* en s*c* kaarten en ook andere s*t kaarten.dit is wel niet zonder gevaar als je je onbereid je erop smijt.een kaart is al snel goed als ijskrabber.pruts niet zomaar aan een kaart.lees overal eens goed de faq door.<BR>ik kan je wel melden dat een phoenix programmer geen g*l* kaarten kan beschrijven.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.