Jump to content

Poormans cam +dvbviewer ???


Smolly
 Share

Recommended Posts

Voorheen had ik jaren een SS2 met pmcam voor tvvlaanderen kaart en dvbdream draaien zonder problemen. Nu een terratec cinegry S2 pci HD . Nu heb ik dvbviewer genomen omdat ik de S2 en HD kanalen beter en zonder haperen kan afspelen op men pc met projector , en omdat dvbviewer een handige htpc osd interface heeft die goed werkt met een MCE compatiebele afstandsbediening .

Probleem is nu wanneer ik PMcam dll in de plugin folder zet dat dvbviewer niet meer opstart (blijft hangen in het opstart schermpje ) en kan enkel via task manager , proces afsluiten kiezen om dit weg te krijgen.

Het enige wat ik hierover vind hier zijn enkele post's in de aard van "ikzelf gebruik dvbviewer met PMcam ...." dus nam ik aan dit bij anderen wel lukte .

Iemand een oplossing ?

Ik heb een kaartlezertje van ACS dat altijd goed heeft gewerkt met tvvlaanderen kaartje en nog werkt met dvbdream , maar altijd schakelen tussen progs om vl kanalen te kijken ben ik moe (heb geen seca ci modulle )

 

MVG rudy

Link to post
Share on other sites


Google op , vertaal optie aan ,flesje bier en veel tijd en volharding , op de duur een vage aanwijzing gevonden in het vertaald spaans , he he .

Downloud Softcsa (weet ik veel wat dit is) unzip de files in de root folder van dvbviewer , krijg je daar een map MD plugins , copy PMcam.dll in die folder en gaan .lol

 

Ga me nog een flesje pakken om het te vieren , na al een maand sukkelen om dit op te lossen .

 

Eindelijk een viewer voor 15 € in handen , met nu werkende kaartlezer voor tv vlaanderen ,mediacenter alures met philips srm5100 mce afstandbesturing op groot scherm , prahoe cool

 

PS: de HD kanalen lopen veel en veel beter in dvbviewer met dezelfde codec's dan in dvbdream op dezelfde pc .

- hoop dat iemand die het wil proberen met een tvvl of Cd kaart wat heeft aan deze info .

Link to post
Share on other sites

Origineel bericht van: Roobert
Bedankt voor de info.
Welke lezer heb je en hoe heb je ze ingesteld?


Ik heb een kaartlezertje van ACR , model acr38u (usb) dat in belgie verkocht word met software om de electronishe paspoort uit te lezen voor een 18€ , maar die software heb je niet nodig voor de tvv kaart , enkel de driver installeren zodat poormans cam die lezer kan zien .
Voor de rest gewoon in je viewer het Pmcam plugin opennen en instellen dat het gebruik moet maken van die acr usb lezer ipv. de standard ingestelde phoenix lezer op com 1 met de kaart in de lezer . daarna de kaart een reset geven en dan werkt die voor altijd en moet je er niet meer naar kijken .

mvg rudy
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.