Jump to content


Resetting Card : Failed... aha?


Guest

Recommended Posts

Hallo,<P>Als ik de eeprom wil programmeren met WinPhoenix dan geeft hij een error message aan met Resetting Card : Failed<BR>Waaraan kan dit liggen?<BR>Ligt het misschien aan dat ik geen loader heb? Dit kan ik eventueel doen met IC-Prog?<P>Ik hoop hierop een antwoord te krijgen<BR>Met vriendelijke groet,<P>C.E.

Link to comment
Share on other sites


Hmm okay dat had ik dus ook door.<BR>Maar hoe maak ik een loader?<BR>Zijn daar ook hex en bin files voor of hoeft dat niet? En waar in IC-prog maak je ze?<BR>Is er misschien ook een enige documentatie van te vinden?<P>Vr. Groeten,<BR>C.E.

Link to comment
Share on other sites

Die loader zit meestal bij de hexfile (bv. loader.hex of winphoenixloader.hex). Sommige programma's hebben zelfs een ingebouwde loader (bv. chipcat). Eens je een werkende loader hebt gevonden kan je die altijd gebruiken voor through-pic programming. denk eraan eerst die loader te proggen in de pic, daarna de eeprom te proggen (de loader zorgt ervoor dat je de eeprom kunt proggen) en als laatste prog je opnieuw de pic .<P>Succes,<BR>Assie

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.