Jump to content

CCcamd connectie naar newcs (intern sharen)


jalu
 Share

Recommended Posts

newcs 1.65 in Helenite geeft problemen. Voor mij is het noodzakelijk om newcs te gebruiken omdat ik een Kathrein UFS-910 gebruik als mijn primaire ontvanger(Dreambox staat op de slaapkamer en fungeert dus vooral als kaartlezer), en die kan niet goed connectie maken met een CCcamd cardserver; de emu die ik met de oude Seca 2 kaart gebruikte (incubuscamd) werkt niet lekker met de nieuwe Seca 3 ECM's en dus niet met de nieuwe kaart.

Op de Kathrein overgestapt naar camd3 en voor de cardserver op de DM7000 dus terug naar newcs als cardserver. Op de Kathrein werkt dan alles prima. Echter: op de DM7000 (met CCcamd 2.11 als softcam, maar ook mgcamd(op de DM7000) en mbox (op de Kathrein) geven vergelijkbare effecten) lijkt er een soort loop te ontstaan: de verbinding wordt steeds verbroken en weer opnieuw opgebouwd. In de log van newcs zie je dan "client logged off" en direct daarop "client login", en dat achter elkaar door(en geen beeld op de Dreambox). Het hele vreemde is echter: newcs 1.50 geeft dit probleem niet en shared probleemloos naar CCcamd. Iemand een idee wat er mis gaat met de nieuwere versie van newcs en wat ik er eventueel aan kan doen?

 

DM8000HD-SSCT & Kathrein UFS910, Triax 88 cm Astra1/Astra2/Astra3/Hotbird 4xtwin LNB

Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.