Ga naar inhoud


Kiosque kanalen alleen nog in frans na aanpassing zenderlijst!


JD

Aanbevolen berichten

Beste Hyunnies,

 

Aangezien ik alleen gebruik maak van een ASTRA lnb, heb ik gedacht om de kanalen lijst aan te passen.

 

Dat wil zeggen, ik heb de compacte lijst met 260 kanalen (astra en hotbird)van dit board gedownload. Vervolgens heb ik alle hotbird kanalen eruit gedonder zodat ik een minimale astra kanalen lijst voor TV en radio overhield.

 

Tot mijn verbazing werkte alles weer, maar viel mij gelijk op dat ik bij de kiosque kanalen niet meer tussen de franse en engelse audio streams kan switchen. Voordat ik dus gisteren deze kanalenlijst had aangepast was dit geen probleem en kon alle (amerikaanse) films gewoon in frans of engels beluisteren. Maar na het aanpassen van de nieuwe kanalen lijst, was dit niet meer mogelijk. Staat namelijk ook nog maar 1 audio stream vermeld, waar er een paar uur daarvoor nog 2 stonden.

 

Nu kan ik wel weer een lijst terug zetten waar weer een 1800 kanalen in staan voor astra, hotbird, sirius, turksat enz., maar dan moet je constant tussen honderen kanalen op en neer springen. (overigens is het nog maar de vraag of het na deze complete kanalen lijst, wel werkt om van audio stream te switchen).

 

Iemand enig idee!!!

 

Wederom alvast bedankt voor jullie medewerking en hopelijk met verlossende antwoord.

 

Groeten,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Henri

 

Ik beproef enige bespotting in je reactie, want ik kan me namelijk niet voorstellen dat je dit serieus meent!!

 

Maar goed het is een reactie en houd daarmee dit onderwerp dus bovenin draaiende, zodat wellicht iemand met een logischere reactie komt!!

 

Dus.....

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

OK dan...

 

Een logische oplossing zou kunnen zijn het handmatig weghalen van de kanalen en opnieuw toevoegen mbv een scan (TP-scan is het beste in de hand te houden).

Meestal werkt een en ander dan weer goed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@JD

 

Die compacte lijst die is van mij en die werkt (bij mij) gewoon. Ik kan (nu in iedergeval) gewoon kiosk op engels zetten. Niet elk kanaal omdat ze sommige kanalen alleen frans uitzenden.

 

Wat henri zegt is volgens mij wel waar. Volgens mij draait kiosk in het weekend vaak een ander programma en wordt bijna alles in het frans uitgezonden. Nu kan ik in iedergeval de taal gewoon veranderen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi JD,

welke editor heb je gebruikt om die kanalenlijst aan te passen....?

is er bij die editor een mogelijkheid om de talen te definieren?

als ik jouw was zou ik dan in de editor nog eens goed aan die kanalenlijst sleutelen want de audio-pids staan als het goed is altijd op automode of custom.... en als custom betekend dat je die pids zelf moet opgeven

misschien heb je een foutje gemaakt bij het editen.... <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Tenminste is dat voor het merk receiver met editor het geval die ik gebruik.

 

misschien heb je zenders gedelete inclusief streams die juist nodig zijn voor de audio in meerdere talen, niet elke editor is zo doorzichtig wat dat betreft.

 

Ik hoop echter wel voor je dat je de oude lijst hebt gesaved...

 

<small>[ 13-05-2002, 18:39: Bericht gewijzigd door: tonskidutch ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ JD

 

Henri probeerd alleen maar verdienstelijk te zijn. Hij heeft trouwens gedeeltelijk gelijk in het weekend zend kiosk zelden in het engels uit. Doordeweeks gebeurt dit vaker (maar absoluut niet altijd). Ik hoop dat je snapt dat het dus hoogst waarschijnlijk niets met je settings te maken heeft.

 

LATER

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Henri

 

Ik heb zojuist weer even tijd gehad om te checken of Kiosque weer in het engels/frans uitzend ipv alleen frans wat ik zondag de gehele dag constateerde.

 

Wat blijkt, vandaag zijn alle films dus ook weer in het frans en engels!!!

 

Maar dat brengt mij op het punt dat ik HENRI valselijk beschuldigd heb!! Nu moet ik ook zo'n faire pik zijn om bij deze dus mijn welgemeende excuses aan hem aan te bieden. Dat wil ik dan ook via deze weg doen!! HENRI mijn welgemeende excuus!!

 

Toch vreemd om van kiosque om dezelfde film de ene keer met en de andere keer zonder engelse audio stream uit te zenden.

 

Dus HENRI bij mij sta je weer op de eerste plaats!!!!!!!!!!!!!!

 

Iedereen nogmaals bedankt voor de reacties...

 

DUS TOPIC CLOSED ZOU IK ZEGGEN!!!!!!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uh niet helemaal

"closed topic"

 

want ik zat dit weekend wel effe gezellig naar kiosque te kijken en die niet franse films waren allemaal engelstalig....

 

er zijn er enkele die toch ook gedurende de weekenden in engelse taal zenden. Maar oke als je nu wel weer engelstalig vangt is de kous voor jouw misschien af.

 

En toch is er iets niet duidelijk voor mij, zoals jullie dat beschrijven. HUMAX afhankelijk? en uh daarenboven moet niemand valselijk beschuldigd worden als hij of zij iets ter beschikking stelt hetgeen niet altijd en overal werkt.

 

ik zal het komende weekend zeeeeer nauwkeurig letten op de talen bij Kiosque. <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Als ze echter alleen franse films uitzenden heb je der noch niks aan maar dat zien we dan wel weer.

 

au revwaarrrr <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...