Jump to content

[DBOX-II] Sagem dbox2 kabel


digiruud
 Share

Recommended Posts

Ik krijg de volgende foutmelding als ik de box probeer van nieuwe firmware te voorzien.

 

 

debug: DDF: Calibrating delay loop... debug: DDF: 66.76 BogoMIPS

debug: BMon V1.1 mID 03

debug: feID 00 enxID 03

debug: fpID 52 dsID http://Hallenberg.com

debug: HWrev 41 FPrev 0.23

debug: B/Ex/Fl(MB) 32/00/08

WATCHDOG reset enabled

debug: autoboot aborted from terminal

dbox2:root> boot net net net net net net net net net net

debug:

BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)

debug:

debug: Transmitting BOOTP request via broadcast

debug: Got BOOTP reply from Server IP 192.168.1.104, My IP 192.168.1.202

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug:

TFTP failed, giving up...

boot net failed

debug:

BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)

debug:

debug: Transmitting BOOTP request via broadcast

debug: Got BOOTP reply from Server IP 192.168.1.104, My IP 192.168.1.202

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

debug: Sending TFTP-request for file u-boot

 

-------------------------------------------------------------

BootP: Got request from 00509C3931BA

BootP: Created ARP-entry with IP: 192.168.1.202 and Mac: 00509C3931BA

BootP: Answer to 00509C3931BA sent

BootP: Got request from 00509C3931BA

BootP: Created ARP-entry with IP: 192.168.1.202 and Mac: 00509C3931BA

BootP: Answer to 00509C3931BA sent

 

------ Extra Informations ------

Selected Network adapter: Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller - Pakketplanner-minipoort (0)

IP-Adress of the Network Adapter: 192.168.1.104

IP-Adress of the Dbox: 192.168.1.202

Operatingsystem: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)

CPU 1: Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz @ 3527 MHz

CPU 2: Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz @ 3527 MHz

Filename of the Images: 20080419_1436_mtd3.img

Imagetype: Two Flashs

DBOX-IFA Version: 3.2

------ Powered by http://www.dboxservice-hallenberg.de ------

 

Wat is hier de oplossing voor ??

 

DM800se, Vu plus ultimo 4K ,DM8000S+C en DM500HD
Link to post
Share on other sites


Guest dutchmatrix

 

Lijkt alsof de netwerk verbinding niet goed werkt.

 

Heb je automediasensing gedeactiveerd in Windows?

Alle anderde nerwerk verbindingen uitgeschakeld?

 

Moet zelf altijd mijn wlan deactiveren.

Link to post
Share on other sites

ik krijg geen verbinding.

Nu opgelost door middel van hyperterminal.

Er zit nu nieuwe firmware in, eindelijk.

Inderdaad, als je wlan deactiveerd komt hij wel verder.

Nog bedank voor jou reactie.

 

DM800se, Vu plus ultimo 4K ,DM8000S+C en DM500HD
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.