Jump to content

Geen beeld en geluid op HD zenders


Guest vdg
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben pas in het bezit van een Homecast HS 8100 CIPVR met 250 GB en een Aston Module 2.1900 met duo LNB op sommige HD kanalen is er geen geluid, en sommige geen beeld en geluid.

Wie kan mij tips geven???

 

m.v.g. vdg

Link to post
Share on other sites


Hallo en welkom hier .

even voor de duidelijkheid had je wel beeld/geluid op die zenders?

en zit er ook wat in die aston module,kaart van een provider?

om welke zenders gaat het?

wat je zo wie zo kan doen is opnieuw inscannen als je zender lijst al wat ouder is ,ze willen nog wel eens van pids

veranderen.

 

Dreambox 800HD 90 cm noname Draaibaar openPLI powerd
Dreambox 500HD 90cm Draaibaar OpenPli powerd
2x skystar2 + Prof 7300 op draaibaar 90cm

Arriva 102 mini voor onderweg.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.