Ga naar inhoud


Vreemde reactie moderator op bepaald topic


Aanbevolen berichten

Beste satters,

 

Oei, nu begeef ik me op gevaarlijk gebied!

Maar toch wil ik even het volgende kwijt!!!!!

 

Het onderwerp dat Azazel over de "keys niet nodig", wordt wel erg lullig door de moderators behandeld.

 

Hierin vraagt Azazel informatie aan Marcel1971 welke me helemaal niet onredelijk leek! Dan komt daar een reactie op van de moderator die stelt dat je eerst moet lezen en dan moet vragen. Aan het einde wordt dat nog maar even extra benadruk!

 

De laatste moderator in dat forum vind het al helemaal belachelijk dat dit soort zaken op deze manier gebeuren.

 

Misschien begrijp ik het niet, maar als iemand vraagt hoe hij een patch of kanalenlijst moet installeren, zie je geen opmerkingen van de moderators "BETER LEZEN", "LEES HANDLEIDING" of "BEKIJK OOK DE OUDE TOPICS EENS". Temeer omdat dit in diverse oude topics vermeld staat.

 

Ik krijg steeds meer het idee dat ze alles proberen stil te zwijgen en waarom dan????

Maar goed waarschijnlijk zie IK HET WEL verkeerd!

Nogmaals ik ben het eens met het board beleid, maar hier werd ik toch even negatief geprikkeld, vandaar deze reactie.

 

Ik zou zeggen succes Azazel, en Marcel1971 stuur Azazel eens dat mailtje met je key en bevindingen.

 

Groeten,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites


JD,

 

Niet helemaal eens met jouw commentaar. Natuurlijk wordt er door een mod en zelfs een admin wel eens wat botter gereageerd. Dit zijn nl ook mensen <img border="0" title="" alt="[Eek!]" src="images/icons/shocked.gif" /> (jazeker !).

 

Ik zie echter wel wat zij bedoelen. De een probeert de topic de juiste richting op te sturen en in de laatste opmerking zie ik -terecht- ongeloof omdat het wel erg sterk lijkt dat iemand zomaar keys vindt. Laat inderdaad eerst maar eens zien hoe een en ander gedaan is.

 

Je moet niet vergeten dat deze mensen een board onderhouden dat zoveel mogelijk gebaseerd moet zijn op reëele zaken. Anders verlies je geloofwaardigheid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp ook wel dat het erg ongeloofwaardig is als iemand zegt een file te hebben gekregen uit polen en daar middels logische denken (naar eigen zeggen van marcel1971) wat veranderingen aan heeft gedaan en het in een keer werkt. Maar toch...

 

Maar, als iemand dit forum de laatste tijd voorziet van fatsoenlijke informatie, is het wel Azazel. Bekijk de diverse topics maar eens met de lange informatieve teksten die hij elke keer maar weer met iedereen wil delen. Dus ik vind ondanks zijn en mijn ongeloof niet terecht dat iemand op die manier "BETER LEZEN" terecht gewezen wordt!!

 

Wellicht ben ik in mijn felheid ook even te bot geweest, maar dat spijt me dan oprecht! Alleen vond ik het erg jammer dat dat topic op deze manier is gesloten. Temeer omdat je dan meerdere mensen (Ook mij vanwege geen directe SECA2 mededeling) terecht kunt wijzen!!!!

 

Groeten,

 

JD

 

PS No hard feelings..........

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste opmerking tot nu toe. Ik zoek me vaak lam naar voor anderen mischien al vanzelfsprekende zaken, die al meerdere keren lang geleden behandeld zijn. Dan vraag ik het meestal maar niet om niet te stom over te komen en gebruik de zoekfunctie op een ander board.

 

Waneer komt de zoekfunctie !!! Kan toch niet zo moeilijk zijn. Meeste andere boards hebben het ook.

 

L8er en succes met al det s@ca2 gedoe. Ik lees alles met veel plezier. Ben zelf helaas niet zo slim in dit gebeuren als de meeste experts hier, maar hoop mede voor mijn andere non experts sat fanaten op een goede afloop.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...