Jump to content

Is Technisat (triplesat) geschikt voor ontvangst in vogezen, Frankrijk?


Guest Edherz
 Share

Recommended Posts

Guest Edherz

Ik wil graag een technisat (triplesat of tritenne) schotel aanschaffen voor ontvangst van (oa) Nederlandse kanalen in Frankrijk, Vogezen, omgeving Epinal.

Aangezien hier regelmatig verwezen wordt naar verschillende LNB afstemmingen voor bepaalde markten (NL, BE, Duitsland) vroeg ik me af of ik met een in Nederland aangeschafte schotel van Technisat wel goede ontvangst kan krijgen in de Vogezen.

 

En... (om maar een vraag er bij te stellen) kan ik dat zelf (handig maar geen installateur) richten of heb ik daar allerlei apparatuur voor nodig?

 

Edwin

Link to post
Share on other sites


Ik heb laatst een Multytenne getest in de buurt van Bern in Zwitserland. Ook ASTRA 2 (28,5) was daar goed te ontvangen. Dus voor de Vogezen mag het ook geen probleem zijn. Neem wel de Triplesat voor Canal Digitaal want deze is gericht op Astra 1, Astra 2 en Astra 3. De tritenne is in plaats van Astra 2 geircht ook op Eurobird 9. Dan mis je dus de BBC/ITV kanalen. Je kunt hem zelf gemakkelijk installeren. Vrij zicht op het zuiden en geen bomen. Zit een instructie bij

Link to post
Share on other sites

Lokaal, in Frankrijk, heb je eventueel ook de mogelijkheid een van de Visiosat configuraties aan te schaffen. Even aangeven welke satellieten je wil ontvangen in verband met de beugel die er bij moet komen.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.